ΓΙΑΤΙ ENTOMAT

ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ

 σε μια εφαρμογή απεντόμωσης, μυοκτονίας ή απολύμανσης

Entomat σε επαγγελματικούς χώρους
Εφαρμόζουμε τα πλέον καινοτόμα επιστημονικά συστήματα απεντόμωσης και μυοκτονίας ενώ παράλληλα χρησιμοποιούμε υλικά και σκευάσματα τελευταίας τεχνολογίας, σε συνεργασία με τις μεγαλύτερες εταιρείες χημικών παγκοσμίως, ούτως ώστε να προστατέψουμε την κατοικία και την επιχείρησή σας με τον πλέον αποτελεσματικό τρόπο προσαρμοσμένο στις δικές σας ανάγκες. Προστατεύουμε πολλές κατοικίες και επιχειρήσεις στην Θεσσαλονίκη αλλά και σε όλη την Ελλάδα προσφέροντας υψηλή ποιότητα υπηρεσιών στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

ΕΝΤΟΜΟΛΟΓΙΑ ΠΑΡΑΣΙΤΟΛΟΓΙΑ ΖΩΟΛΟΓΙΑ

 για μια επιτυχημένη εφαρμογή απεντόμωσης - μυοκτονίας - απολύμανσης!

Σε συνεργασία με τα μεγαλύτερα Πανεπιστήμια παγκοσμίως αλλά και με το εργαστήριο εφαρμοσμένης ζωολογίας και παρασιτολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, είμαστε πάντα ενήμεροι για τις νέες γνώσεις που προκύπτουν πάνω στις επιστήμες της Εντομολογίας, Παρασιτολογίας και Ζωολογίας και τις υιοθετούμε άμεσα στις εφαρμογές απεντόμωσης και μυοκτονίας. Έτσι, προσφέρουμε πάντα ότι πιο σύγχρονο, ασφαλές και αποτελεσματικό στους πελάτες μας
Entomat σε επαγγελματικούς χώρους

ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

απεντομώσεις μυοκτονίες και απολυμάνσεις με σεβασμό στον άνθρωπο και το περιβάλλον

Entomat σε επαγγελματικούς χώρους
  • Σύμφωνα με το Νόμο 3919/2011 η ENTOMAT κατέχει την απαραίτητη ειδική άδεια του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων για επαγγελματική χρήση βιοκτόνων σκευασμάτων με σκοπό την καταπολέμηση εντόμων και τρωκτικών σε κατοικημένους χώρους με Α/Α Νο :7232 (http://wwww.minagric.gr/e-icide/e-icide_detail.aspx?kodcomp=1029)
  • Χρησιμοποιούμε υλικά και σκευάσματα όχι απλά τα εγκεκριμένα της σχετικής λίστας του Υπουργείου, αλλά τα πλέον καινοτόμα και ασφαλή της λίστας αυτής, σε συνεργασία με τις μεγαλύτερες εταιρείες χημικών παγκοσμίως (BAYER, BASF, SYNGENTA).
  • Η ENTOMAT διαθέτει ασφαλιστική κάλυψη έναντι αστικής ευθύνης προς τρίτους για οποιαδήποτε βλάβη σε πρόσωπα ή υλικά που μπορεί να επέλθει κατά τη διάρκεια ή εξαιτίας των πραγματοποιούμενων εφαρμογών, μέχρι το ποσό των 30.000 ευρώ.
  • Όλες οι εφαρμογές πραγματοποιούνται από εξειδικευμένους Γεωπόνους Α.Ε.Ι. και συνοδεύονται από τα απαραίτητα έγγραφα και πιστοποιητικά.
  • Πολυετής εμπειρία σε όλες τις εφαρμογές. Απεντομώσεις, μυοκτονίες και απολυμάνσεις, πάντοτε με σεβασμό στον άνθρωπο και το περιβάλλον.
  • Απεντομώσεις, μυοκτονίες, απολυμάνσεις στην Θεσσαλονίκη.
  • Απεντομώσεις, μυοκτονίες, απολυμάνσεις τώρα και σε Χαλκιδική, Σέρρες, Κατερίνη, Φλώρινα, Κοζάνη, Έδεσσα, Βέροια, Καβάλα.

Η επιστήμη στην διαχείριση παρασίτων!

Η ENTOMAT έχει έδρα την Θεσσαλονίκη και δραστηριοποιείται αποκλειστικά στον τομέα της διαχείρισης παρασίτων (απεντομώσεις - μυοκτονίες), εφαρμόζοντας συστήματα ολοκληρωμένης διαχείρισης (I.P.M.)

 
Διαβάστε Περισσότερα... Διαβάστε Περισσότερα...

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Παρακαλούμε εισάγετε όνομα.

Παρακαλούμε εισάγετε email.

Παρακαλούμε εισάγετε το θέμα του μηνύματος.

Παρακαλούμε εισάγετε το μήνυμα σας.

Invalid Input

Please publish modules in offcanvas position.