ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΗ ΜΥΓΕΣ

ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΗ - ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΜΥΓΩΝ

σε Θεσσαλονίκη & Χαλκιδική

Entomat σε επαγγελματικούς χώρους

Οι μύγες ανήκουν στα δίπτερα έντομα. Τα πιο γνωστά είδη είναι η αλογόμυγα, η οικιακή μύγα και η μύγα των φρεατίων όπου εισέρχονται στο σπίτι και μολύνουν τον χώρο μας.

 

Αντιμετωπίζετε πρόβλημα με μύγες; Παρέχουμε απεντόμωση & καταπολέμηση μυγών στη Θεσσαλονίκη και Χαλκιδική στις χαμηλότερες τιμές με μια δωρεάν επιθεώρηση χώρου!

 

Επίσης στην ΕΝΤΟΜΑΤ εφαρμόζουμε απολυμάνσεις, απεντομώσεις και μυοκτονίες σε κατοικίες όπως και σε νοσοκομεία και ξενοδοχεία.

Μύγες - Αντιμετώπιση

Η καταπολέμηση της μύγας είναι πολύ σημαντική καθώς είναι μηχανικός μεταφορέας πάνω από 100 παθογόνων μικροοργανισμών, που προκαλούν σαλμονελώσεις, τυφοειδή πυρετό, χολέρα, δυσεντερία, άνθρακα. Υπάρχουν αρκετές πρακτικές για την αντιμετώπιση των μυγών σε κατοικημένες περιοχές. Οποιαδήποτε μέτρα αντιμετώπισης και αν λάβουμε το πρόβλημα με τις μύγες θα παραμείνει αν δεν λαμβάνονται μέτρα σχολαστικής καθαριότητας.

 

Σε πολλές περιπτώσεις οι μύγες μπορεί να προέρχονται από κάποιο ψόφιο ζώο ή εξαιτίας της ύπαρξης ζωικών περιττωμάτων. Η απομάκρυνση αυτών των εστιών αναπαραγωγής θα βοηθήσει σημαντικά στο πρόβλημα για την αντιμετώπιση της μύγας. Κάτι τέτοιο όμως δε συμβαίνει πάντα καθώς οι μύγες είναι ένα έντομο με μεγάλη ικανότητα πτήσης που τρέφεται σχεδόν με τα πάντα. Συνεπώς, η ύπαρξη μέσων αποκλεισμού όπως οι σίτες στα παράθυρα και στις πόρτες διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στην αντιμετώπιση του προβλήματος.

 

Επίσης, υπάρχουν πολλά είδη μυγών και για να γίνει σωστά η απεντόμωση πρέπει πρώτα να ταυτοποιηθεί το είδος της μύγας. Εκτός από την οικιακή μύγα που είναι εύκολο να αναγνωρίσει κάποιος υπάρχουν και τα μυγάκια (Drosophila, Sewage fly κλπ).

Τα σημεία που παρατηρούνται συνήθως οι μύγες και τα μυγάκια είναι:

  • κοντά σε αποχετεύσεις
  • φρεάτια
  • εκτεθειμένα φρούτα
  • στάσιμα νερά
  • πάνω από νεροχύτες
  • κάδους σκουπιδιών

 

Η ακριβής αναγνώρισή τους παίζει τον πιο σημαντικό ρόλο σε μια επιτυχημένη απεντόμωση. Στις περισσότερες περιπτώσεις θα χρειαστεί να γίνει και κάποια ειδική εφαρμογή στους προαναφερθέντες χώρους καθώς επίσης να ακολουθήστε πιστά τις οδηγίες που θα σας δώσουμε για να αντιμετωπιστούν με επιτυχία οι μύγες στο σπίτι ή στην επιχείρησή σας. Σε επιχειρήσεις που επεξεργάζονται τρόφιμα η καταπολέμηση και απεντόμωση της μύγας γίνεται με παγίδες σύλληψης, φωτεινές παγίδες UV-A, μέσα αποκλεισμού και παρεμπόδισης, εντομοαπώθηση και άλλες μεθόδους σύμφωνες με τις αρχές του HACCP.

Βασικοί Πυλώνες Καταπολέμησης Μυγών

  • Χημική καταπολέμηση: υπολειμματικοί ψεκασμοί, επίχρισμα, καπνισμοί.
  • Καταπολέμηση Μυγών: πάντα σύμφωνα με τις αρχές του HACCP σε επιχειρήσεις τροφίμων.
  • Παγίδευση ενηλίκων: σε εξωτερικούς χώρους για την μείωση των πληθυσμών γύρω από τις κατοικίες.Η επιστήμη στην διαχείριση παρασίτων!

Η ENTOMAT έχει έδρα την Θεσσαλονίκη και δραστηριοποιείται αποκλειστικά στον τομέα της διαχείρισης παρασίτων (απεντομώσεις - μυοκτονίες), εφαρμόζοντας συστήματα ολοκληρωμένης διαχείρισης (I.P.M.)

 
Διαβάστε Περισσότερα... Διαβάστε Περισσότερα...

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Παρακαλούμε εισάγετε όνομα.

Παρακαλούμε εισάγετε email.

Παρακαλούμε εισάγετε το θέμα του μηνύματος.

Παρακαλούμε εισάγετε το μήνυμα σας.

Invalid Input

Please publish modules in offcanvas position.