ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΗ ΓΙΑ ΚΟΥΝΟΥΠΙΑ

σε Θεσσαλονίκη & Χαλκιδική

Entomat σε επαγγελματικούς χώρους

Τα κουνούπια είναι γνωστό εδώ και πολλά χρόνια ότι έχουν την ικανότητα να μεταφέρουν πολύ σοβαρές ασθένειες, εκτός από την ενόχληση που προκαλούν στον άνθρωπο. Η αντιμετώπιση κουνουπιών έχει μεγάλη υγειονομική σημασία όχι μόνο επειδή αποτελούν φορείς πολλών θανατηφόρων παθογόνων μικροοργανισμών, αλλά και επειδή οι ασθένειες που μεταδίδουν παίρνουν συχνά τη μορφή επιδημιών, με αποτέλεσμα ο οικονομικός αντίκτυπος να είναι μεγάλος. Τα κουνούπια είναι ενδιάμεσοι ξενιστές των παθογόνων της ελονοσίας, πυρετού του Δυτικού Νείλου, Δάγκειου πυρετού, κίτρινου πυρετού, φιλαριάσεων και πολλών άλλων θανατηφόρων παθογόνων.

 

Έχετε πρόβλημα με τα κουνούπια; Εφαρμόζουμε απεντόμωση για κουνούπια στη Θεσσαλονίκη και Χαλκιδική στις χαμηλότερες τιμές με μια δωρεάν επιθεώρηση χώρου σας! Επίσης στην ΕΝΤΟΜΑΤ παρέχουμε απολυμάνσεις, απεντομώσεις και μυοκτονίες σε κατοικίες όπως και σε νοσοκομεία και ξενοδοχεία.

ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΚΟΥΝΟΥΠΙΩΝ

Η καταπολέμηση και η απαλλαγή από τα κουνούπια στο σπίτι, στον κήπο ή σε κάποιο άλλο εξωτερικό χώρο αφορά μια μεγάλη και σοβαρή διαδικασία και πάντα πρέπει να γίνεται υπό την επίβλεψη ειδικών επιστημόνων. Πριν την έναρξη της απεντόμωσης των κουνουπιών πρέπει να γίνει η ταυτοποίηση των ειδών που υπάρχουν, να μελετηθεί η βιολογία τους, η εποχή και οι θέσεις αναπαραγωγής τους, ώστε να αποφασιστεί η αποτελεσματικότερη και ποιο οικονομική μέθοδος καταπολέμησής τους. Αντιμετώπιση ή καταπολέμηση των κουνουπιών δεν σημαίνει απλά να ψεκάσουμε με ένα εντομοκτόνο. Εάν δε βρεθούν οι εστίες αναπαραγωγής και οι αιτίες που προκάλεσαν την έξαρση του πληθυσμού των κουνουπιών τα όποια μέτρα και αν λάβουμε θα αποδειχτούν πρόσκαιρα και ανεπαρκή. Η διαδικασία καταπολέμησης κουνουπιών είναι η παρακάτω:

  • Χαρτογράφηση εστιών ανάπτυξης ατελών σταδίων κουνουπιών
  • Προσδιορισμός των ειδών των κουνουπιών και των φυσικών εχθρών τους
  • Έλεγχος της ανθεκτικότητας των κουνουπιών σε εντομοκτόνα
  • Παρακολούθηση της εξέλιξης του πληθυσμού προνυμφών και νυμφών και των φυσικών εχθρών τους
  • Επεξεργασία αποτελεσμάτων και λήψη αποφάσεων για τους τρόπους αντιμετώπισης
  • Εφαρμογή μέτρων αντιμετώπισης
Entomat σε επαγγελματικούς χώρους

Η επιστήμη στην διαχείριση παρασίτων!

Η ENTOMAT έχει έδρα την Θεσσαλονίκη και δραστηριοποιείται αποκλειστικά στον τομέα της διαχείρισης παρασίτων (απεντομώσεις - μυοκτονίες), εφαρμόζοντας συστήματα ολοκληρωμένης διαχείρισης (I.P.M.)

 
Διαβάστε Περισσότερα... Διαβάστε Περισσότερα...

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Παρακαλούμε εισάγετε όνομα.

Παρακαλούμε εισάγετε email.

Παρακαλούμε εισάγετε το θέμα του μηνύματος.

Παρακαλούμε εισάγετε το μήνυμα σας.

Invalid Input

Please publish modules in offcanvas position.