ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΗ ΚΟΥΝΟΥΠΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΕΝΤΟΜΑΤ

Entomat σε επαγγελματικούς χώρους
Τα κουνούπια είναι γνωστό εδώ και πολλά χρόνια ότι έχουν την ικανότητα να μεταφέρουν παθογόνα πολύ σοβαρών ασθενειών, εκτός από την ενόχληση που προκαλούν στον άνθρωπο. Η υγειονομική σημασία των κουνουπιών είναι μεγάλη όχι μόνο επειδή αποτελούν φορείς πολλών θανατηφόρων παθογόνων μικροοργανισμών, αλλά και επειδή οι ασθένεις που μεταδίδουν παίρνουν συχνά τη μορφή επιδημιών, με αποτέλεσμα ο οικονομικός αντίκτυπος να είναι μεγάλος. Τα κουνούπια είναι ενδιάμεσοι ξενιστές των παθογόνων της ελονοσίας, πυρετού του Δυτικού Νείλου, Δάγκειου πυρετού, κίτρινου πυρετού, φιλαριάσεων και πολλών άλλων θανατηφόρων παθογόνων.

ΑΝΤΙΜΕΤΏΠΙΣΗ - ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ

κουνουπιών

Τα μέτρα για την προστασία από τα κουνούπια πρέπει να είναι για μια μεγάλη περιοχή και πάντα υπό την επίβλεψη ειδικών επιστημόνων. Πριν την έναρξη της αντιμετώπισης των κουνουπιών πρέπει να γίνει η ταυτοποίηση των ειδών που υπάρχουν, να μελετηθεί η βιολογία τους, η εποχή και οι θέσεις αναπαραγωγής τους, ώστε να αποφασιστεί η αποτελεσματικότερη και ποιο οικονομική μέθοδος καταπολέμησής τους. Αντιμετώπιση ή καταπολέμηση των κουνουπιών δεν σημαίνει απλά να ψεκάσουμε με ένα εντομοκτόνο. Εάν δε βρεθούν οι εστίες αναπαραγωγής και οι αιτίες που προκάλεσαν την έξαρση του πληθυσμού των κουνουπιών τα όποια μέτρα και αν λάβουμε θα αποδειχτούν πρόσκαιρα και ανεπαρκή. Η καταπολέμηση των κουνουπιών ακολουθεί τα παρακάτω:
  • Χαρτογράφηση εστιών ανάπτυξης ατελών σταδίων κουνουπιών
  • Προσδιορισμός των ειδών των κουνουπιών και των φυσικών εχθρών τους
  • Έλεγχος της ανθεκτικότητας των κουνουπιών σε εντομοκτόνα
  • Παρακολούθηση της εξέλιξης του πληθυσμού προνυμφών και νυμφών και των φυσικών εχθρών τους
  • Επεξεργασία αποτελεσμάτων και λήψη αποφάσεων για τους τρόπους αντιμετώπισης
  • Εφαρμογή μέτρων αντιμετώπισης

Entomat σε επαγγελματικούς χώρους

Η επιστήμη στην διαχείριση παρασίτων!

Η ENTOMAT έχει έδρα την Θεσσαλονίκη και δραστηριοποιείται αποκλειστικά στον τομέα της διαχείρισης παρασίτων (απεντομώσεις - μυοκτονίες), εφαρμόζοντας συστήματα ολοκληρωμένης διαχείρισης (I.P.M.)

 
Διαβάστε Περισσότερα... Διαβάστε Περισσότερα...

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Παρακαλούμε εισάγετε όνομα.

Παρακαλούμε εισάγετε email.

Παρακαλούμε εισάγετε το θέμα του μηνύματος.

Παρακαλούμε εισάγετε το μήνυμα σας.

Invalid Input

Top
ΕΣΠΑ Banner

Please publish modules in offcanvas position.