ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΗ ΑΡΑΧΝΕΣ & ΣΚΟΡΠΙΟΙ

ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΗ ΑΡΑΧΝΕΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΕΝΤΟΜΑΤ

Entomat σε επαγγελματικούς χώρους
Οι αράχνες ζουν συνήθως σε προφυλαγμένες θέσεις, σε μη πολυσύχναστα μέρη όπως υπόγεια, σοφίτες και αποθήκες. Οι αράχνες έχουν 8 πόδια σε αντίθεση με τα έντομα που έχουν 6. Ποικίλουν σε μέγεθος και χρώμα καθώς υπάρχουν πολλά είδη αραχνών σε όλη την Ελλάδα. Οι αράχνες μπαίνουν στα σπίτια σε αναζήτηση λείας, καθώς τρέφονται με έντομα, αλλά και με παθητικές μεθόδους όπως ξυλεία, χαρτοκιβώτια και άλλα αντικείμενα στα οποία βρίσκονται από πριν. Η αντιμετώιση των αραχνών περιλαμβάνει προληπτικά μέτρα και κατασταλτικά μέτρα - απεντόμωση.

  • Προληπτικά μέτρα αντιμετώπισης αραχνών: Τοποθέτηση σίτας στα παράθυρα, έλεγχος αντικειμένων πριν την είσοδό τους στο σπίτι.
  • Απεντόμωση αραχνών: Η απεντόμωση για τις αράχνες γίνεται με χημικά μέσα.

ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΗ ΣΚΟΡΠΙΟΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΕΝΤΟΜΑΤ

Οι σκορπιοί έχουν επίσης 8 πόδια και διαθέτουν χαρακτηριστικό κεντρί. Στην Θεσσαλονίκη και στην υπόλοιπη Ελλάδα έχουν αναφερθεί τσιμπήματα σκορπιών, χωρίς σε γενικές γραμμές να προκαλέσουν σοβαρά προβλήματα υγείας. Ωστόσο τα τσιμπήματα του σκορπιού είναι αρκετά επώδυνα και μπορούν να προκαλέσουν αλλεργικές αντιδράσεις. Οι σκορπιοί κρύβονται την ημέρα σε σκοτεινά μέρη και βγαίνουν τη νύχτα για να αναζητήσουν τροφή. Ζουν περίπου 3-5 χρόνια και μπαίνουν στα σπίτια από σχισμές, ρωγμές, παράθυρα. Η απεντόμωση των σκορπιών γίνεται με χημικά μέσα, ενώ πολύ σημαντικό για την αντιμετώπιση των σκορπιών είναι να εφαρμοστούν μετά την απεντόμωση τα μέτρα πρόληψης που θα σας προτείνουμε για ολοκληρωμένη καταπολέμηση των σκορπιών.

Entomat σε επαγγελματικούς χώρους

Η επιστήμη στην διαχείριση παρασίτων!

Η ENTOMAT έχει έδρα την Θεσσαλονίκη και δραστηριοποιείται αποκλειστικά στον τομέα της διαχείρισης παρασίτων (απεντομώσεις - μυοκτονίες), εφαρμόζοντας συστήματα ολοκληρωμένης διαχείρισης (I.P.M.)

 
Διαβάστε Περισσότερα... Διαβάστε Περισσότερα...

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Παρακαλούμε εισάγετε όνομα.

Παρακαλούμε εισάγετε email.

Παρακαλούμε εισάγετε το θέμα του μηνύματος.

Παρακαλούμε εισάγετε το μήνυμα σας.

Invalid Input

Please publish modules in offcanvas position.