ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ

ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΙΣ ΜΥΟΚΤΟΝΙΕΣ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ

σε Θεσσαλονίκη, Χαλκιδική και όλη την Β.Ελλάδα!

Entomat σε επαγγελματικούς χώρους

Εφαρμόζουμε τα πλέον καινοτόμα επιστημονικά συστήματα απεντόμωσης και μυοκτονίας και χρησιμοποιούμε υλικά και σκευάσματα τελευταίας τεχνολογίας, σε συνεργασία με τις μεγαλύτερες εταιρείες χημικών παγκοσμίως, ούτως ώστε να προστατέψουμε την κατοικία σας με τον πλέον αποτελεσματικό τρόπο προσαρμοσμένο στις δικές σας ανάγκες. Προστατεύουμε εκατοντάδες κατοικίες στην Θεσσαλονίκη και την Μακεδονία αλλά και όλη την Βόρεια Ελλάδα παρέχοντας στους πελάτες μας υψηλής ποιότητας υπηρεσίες σε χαμηλές τιμές.

ΚΑΘΕ ΚΑΤΟΙΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ

απεντομώσεις μυοκτονίες απολυμάνσεις προσαρμοσμένες στις δικές σας ανάγκες

Όταν έχετε πρόβλημα με κατσαρίδες και άλλα παράσιτα ή θέλετε να προστατέψετε την ιδιοκτησία σας από μελλοντικές εισβολές, εφαρμόζουμε μια μοναδική κάθε φορά προσέγγιση, με σταθερούς πυλώνες την λεπτομερή επιθεώρηση του χώρου σας, την κατάλληλη εφαρμογή απεντόμωσης, απολύμανσης ή και μυοκτονίας και παρακολούθηση της εξέλιξής της. Επικοινωνήστε μαζί μας για δωρεάν επιθεώρηση της κατοικίας σας σε όλη την Θεσσαλονίκη!
 
Εφαρμόζουμε απεντομώσεις, μυοκτονίες και απολυμάνσεις για κατσαρίδες, ψύλλους, ποντίκια, αρουραίους, μυρμήγκια, κοριούς, μύγες, κουνούπια και αράχνες για ολοκληρωμένη διαχείριση παρασίτων. Χρησιμοποιούμε υλικά και σκευάσματα όχι απλά τα εγκεκριμένα της σχετικής λίστας του Υπουργείου, αλλά τα πλέον καινοτόμα και ασφαλή της λίστας αυτής, σε συνεργασία με τις μεγαλύτερες εταιρείες χημικών παγκοσμίως (BAYER, BASF, SYNGENTA).
Entomat σε επαγγελματικούς χώρους

Η επιστήμη στην διαχείριση παρασίτων!

Η ENTOMAT έχει έδρα την Θεσσαλονίκη και δραστηριοποιείται αποκλειστικά στον τομέα της διαχείρισης παρασίτων (απεντομώσεις - μυοκτονίες), εφαρμόζοντας συστήματα ολοκληρωμένης διαχείρισης (I.P.M.)

 
Διαβάστε Περισσότερα... Διαβάστε Περισσότερα...

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Παρακαλούμε εισάγετε όνομα.

Παρακαλούμε εισάγετε email.

Παρακαλούμε εισάγετε το θέμα του μηνύματος.

Παρακαλούμε εισάγετε το μήνυμα σας.

Invalid Input

Please publish modules in offcanvas position.