ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΡΓΑ

ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΙΣ ΜΥΟΚΤΟΝΙΕΣ & ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ

 κτηρίων και εγκαταστάσεων του δημοσίου

Entomat σε επαγγελματικούς χώρους

Σύμφωνα με το Νόμο 3919/2011 η ENTOMAT κατέχει την απαραίτητη ειδική άδεια του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων για επαγγελματική χρήση βιοκτόνων σκευασμάτων με σκοπό την καταπολέμηση εντόμων και τρωκτικών σε κατοικημένους χώρους με Α/Α Νο :7232
(http://wwww.minagric.gr/e-icide/e-icide_detail.aspx?kodcomp=1029)

Όλες οι εφαρμογές, απεντομώσεις, απολυμάνσεις και μυοκτονίες σε Θεσσαλονίκη και όλη την υπόλοιπη Ελλάδα πραγματοποιούνται από εξειδικευμένους Γεωπόνους Α.Ε.Ι. και συνοδεύονται από τα απαραίτητα έγγραφα και πιστοποιητικά.

Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ

απεντόμωσης μυοκτονίας και απολύμανσης είναι προτεραιότητα μας

Η ENTOMAT διαθέτει ασφαλιστική κάλυψη έναντι αστικής ευθύνης προς τρίτους για οποιαδήποτε βλάβη σε πρόσωπα ή υλικά που μπορεί να επέλθει κατά τη διάρκεια ή εξαιτίας των πραγματοποιούμενων εφαρμογών, μέχρι το ποσό των 30.000 ευρώ.

Αρχικά πραγματοποιούμε επιθεώρηση των όποιων εγκαταστάσεων, σε Θεσσαλονίκη και οπουδήποτε αλλού χρειαστεί, σχεδιάζουμε την μελέτη απεντόμωσης ή & μυοκτονίας και εν συνεχεία αποστέλλουμε την προσφορά μας με αναλυτική περιγραφή των εφαρμογών που θα πραγματοποιηθούν. Όλες οι εφαρμογές πραγματοποιούνται με τα κατάλληλα μέτρα ασφαλείας, την αποτελεσματικότητα και την διακριτικότητα που απαιτείται.

Παρέχονται όλες οι πληροφορίες για τα σκευάσματα που θα χρησιμοποιηθούν για τις εφαρμογές απεντομώσεων, μυοκτονιών και απολυμάνσεων (msds κλπ), τα οποία είναι τα κορυφαία από την λίστα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων με τα εγκεκριμένα σκευάσματα-βιοκτόνα.

Μετά από κάθε εφαρμογή παρέχονται όλα τα απαραίτητα πιστοποιητικά (απεντόμωσης - μυοκτονίας - απολύμανσης), κατάλληλα υπογεγραμμένα και σφραγισμένα, καθώς και κατόψεις των χώρων με επισήμανση όλων των επεμβάσεων (δολωματικοί σταθμοί, ψεκασμοί κλπ).

Entomat σε επαγγελματικούς χώρους

Η επιστήμη στην διαχείριση παρασίτων!

Η ENTOMAT έχει έδρα την Θεσσαλονίκη και δραστηριοποιείται αποκλειστικά στον τομέα της διαχείρισης παρασίτων (απεντομώσεις - μυοκτονίες), εφαρμόζοντας συστήματα ολοκληρωμένης διαχείρισης (I.P.M.)

 
Διαβάστε Περισσότερα... Διαβάστε Περισσότερα...

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Παρακαλούμε εισάγετε όνομα.

Παρακαλούμε εισάγετε email.

Παρακαλούμε εισάγετε το θέμα του μηνύματος.

Παρακαλούμε εισάγετε το μήνυμα σας.

Invalid Input

Please publish modules in offcanvas position.