ΜΥΟΚΤΟΝΙΑ ΑΡΟΥΡΑΙΟΙ

ΜΥΟΚΤΟΝΙΑ - ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ ΓΙΑ ΑΡΟΥΡΑΙΟΥΣ

σε Θεσσαλονίκη και Χαλκιδική

Entomat σε επαγγελματικούς χώρους

Μυοκτονία: Τι είναι;

Με τον όρο μυοκτονία εννοούμε την  αντιμετώπιση των αρουραίων που έχουν εισέλθει στο σπίτι μας, όπως επίσης και τα προληπτικά μέτρα ώστε να μην ξαναεμφανιστούν.

Μυοκτονία: Πως γίνεται;

Η μυοκτονία των αρουραίων περιλαμβάνει συνδυασμό δηλητηριασμένων δολωμάτων, διαφόρων τύπων παγίδων και μέτρων αποκλεισμού και πρέπει να ξεκινήσει αμέσως μόλις αντιληφθούμε την παρουσία ενός αρουραίου στο σπίτι. Αυτό είναι εύκολο καθώς αφήνουν μεγάλο αριθμό περιττωμάτων από τα οποία ανιχνεύεται και η παρουσία τους. Τα δολώματα για αρουραίους που χρησιμοποιούνται για τη μυοκτονία είναι νέας γενιάς και δρουν ως παρεμποδιστές του μεταβολισμού της βιταμίνης Κ. Συνεπώς, προκαλείται αναστολή του σχηματισμού της προθρομβίνης και άλλων πηκτικών παραγόντων του αίματος με αποτέλεσμα οι αρουραίοι να πεθαίνουν από εσωτερική αιμορραγία λίγες μέρες μετά τη μυοκτονία και τη λήψη του δηλητηριασμένου δολώματος. Τα μυοκτόνα δολώματα τοποθετούνται κατά κανόνα σε ειδικούς δολωματικούς σταθμούς, ώστε να περιορίζονται οι κίνδυνοι δηλητηρίασης άλλων ζώων άλλα και παιδιών.

 

Βρήκατε αρουραίους στο σπίτι; Καλέστε μας για να μάθετε περισσότερα για το πρόγραμμα μυοκτονίας αρουραίων σε Θεσσαλονίκη αλλά και όλη τη Βόρεια Ελλάδα. Στην ΕΝΤΟΜΑΤ παρέχουμε υπηρεσίες απολύμανσης, μυοκτονίας και απεντόμωσης σε κατοικίες όπως και σε νοσοκομεία και ξενοδοχεία-ενοικιαζόμενα δωμάτια με δωρεάν επιθεώρηση στο χώρο σας!

ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΜΥΟΚΤΟΝΙΑΣ ΑΡΟΥΡΑΙΩΝ

παγίδες, ποντικοφάρμακα, κόλλες κ.α.

Μυοκτονία: Πως γίνεται;

Διαθέτουμε πληθώρα τύπων παγίδων από τις πιο απλές (π.χ. φάκες) έως τις πιο περίπλοκες που μπορούν να παγιδεύσουν μέχρι και 15 αρουραίους στην σειρά. Έχουμε νέας γενιάς δολώματα για τη μυοκτονία αρουραίων με πολύ υψηλή ελκυστικότητα και αποτελεσματικότητα, καθώς δεν έχει παρατηρηθεί κρούσμα ανθεκτικότητας αρουραίου. Για περισσότερα σχετικά με τους αρουραίους πατήστε εδώ.

Entomat σε επαγγελματικούς χώρους

Η επιστήμη στην διαχείριση παρασίτων!

Η ENTOMAT έχει έδρα την Θεσσαλονίκη και δραστηριοποιείται αποκλειστικά στον τομέα της διαχείρισης παρασίτων (απεντομώσεις - μυοκτονίες), εφαρμόζοντας συστήματα ολοκληρωμένης διαχείρισης (I.P.M.)

 
Διαβάστε Περισσότερα... Διαβάστε Περισσότερα...

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Παρακαλούμε εισάγετε όνομα.

Παρακαλούμε εισάγετε email.

Παρακαλούμε εισάγετε το θέμα του μηνύματος.

Παρακαλούμε εισάγετε το μήνυμα σας.

Invalid Input

Please publish modules in offcanvas position.