ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ & ΑΝΑΨΥΧΗΣ

Η ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΣΥΝΤΑΓΗ

απεντόμωσης, μυοκτονίας και απολύμανσης για την κουζίνα σας!

Entomat σε επαγγελματικούς χώρους

Η ENTOMAT έχει μεγάλη εμπειρία με αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα σε πολλές εγκαταστάσεις μαζικής εστίασης και αναψυχής. Προστατεύουμε εστιατόρια, καφετέριες, οβελιστήρια, κέντρα εκδηλώσεων κλπ πραγματοποιώντας εκατοντάδες απεντομώσεις, μυοκτονίες και απολυμάνσεις ετησίως σε Θεσσαλονίκη και όλη την Β.Ελλάδα. Δημιουργούμε ένα πρόγραμμα διαχείρισης εντόμων και τρωκτικών με τα κατάλληλα ‘‘συστατικά’’ για την προστασία της επιχείρησής σας.

Σας βοηθάμε να περάσετε επιτυχώς όλους τους ελέγχους του Ε.Φ.Ε.Τ. και της Υγειονομικής Υπηρεσίας.

Η ολοκληρωμένη προσέγγισή μας δεν στηρίζεται μόνο σε εφαρμογές απεντόμωσης και μυοκτονίας, αλλά και σε προληπτικές τεχνικές βασισμένες σε επιστημονικές έρευνες, έτσι ώστε να είστε καλύτερα προετοιμασμένοι όταν εμφανιστεί ο ελεγκτής του Ε.Φ.Ε.Τ. ή του Υγειονομικού.

Η ΙΚΑΝΟΠΟΙΣΗ ΣΑΣ

είναι η υπόσχεση μας!

Ως πελάτης του προγράμματος μας για τις επιχειρήσεις εστίασης θα επωφεληθείτε από την Τριπλή Εγγύηση, η οποία είναι σχεδιασμένη έτσι ώστε να σας προσφέρουμε τις ποιοτικότερες υπηρεσίες της αγοράς κάθε στιγμή.

Έχουμε την γνώση και την εμπειρία να προστατέψουμε την επιχείρησή σας.

Οι απεντομώσεις, οι μυοκτονίες και οι απολυμάνσεις είναι μια διαδικασία και όχι μια εφαρμογή. Γι’ αυτό η ENTOMAT ακολουθεί έναν κύκλο τριών σημείων.
  • Επιθεώρηση
  • Εφαρμογή
  • Έλεγχος
Καλέστε μας για δωρεάν επιθεώρηση της επιχείρησής σας για όλο το Νομό Θεσσαλονίκης!
Entomat σε επαγγελματικούς χώρους

ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

μαζικής εστίασης

Entomat σε επαγγελματικούς χώρους
Ποτέ δυο εστιατόρια δεν είναι ίδια. Για τον λόγο αυτό, η ENTOMAT ξεκινάει με μια λεπτομερή επιθεώρηση του χώρου σας, έτσι ώστε να κατανοήσουμε τις μοναδικές ανάγκες της επιχείρησής σας. Στην συνέχεια, βασιζόμενοι στα αποτελέσματα της έκθεσής μας θα δουλέψουμε μαζί σας για να χτίσουμε ένα πλάνο προστασίας αποκλειστικά για το εστιατόριό σας. Το βασικό πρόγραμμα για τα εστιατόρια περιλαμβάνει διαχείριση βαδιστικών εντόμων και τρωκτικών, μέσω προγραμματισμένων εφαρμογών απεντόμωσης και μυοκτονίας.

Ήξερες ότι...
Οι μύγες μπορούν να μεταφέρουν χιλιάδες μικροοργανισμούς στο σώμα τους που δύνανται να προκαλέσουν τροφικές δηλητηριάσεις. Προσελκύονται από το υπεριώδες φώς και κατά συνέπεια οι ηλεκτρικές εντομοπαγίδες είναι ένας αποτελεσματικός τρόπος παρακολούθησης και παγίδευσης σε χώρους παρασκευής και αποθήκευσης τροφίμων.
Επιπλέον, το πρόγραμμα μπορεί να περιλαμβάνει και άλλες υπηρεσίες όπως:
  • Αποκλεισμός – Έντομα, ποντίκια και αρουραίοι μπορεί να μπούνε στο εστιατόριό σας από τις πόρτες ή μικρές σχισμές. Η ENTOMAT θα δουλέψει μαζί σας για να κλείσουν πιθανές είσοδοι εντόμων και τρωκτικών και θα κάνει το κτήριο σας λιγότερο ελκυστικό για αυτά, γι να μην χρειαστεί έκτακτη απεντόμωση ή μυοκτονία.
  • Μύγες – Οι μύγες είναι ίσως τα πιο ακάθαρτα έντομα, μεταφέροντας περισσότερους από μισό δισεκατομμύριο μικροοργανισμούς, μολύνοντας τρόφιμα και επιφάνειες και υπονομεύοντας την φήμη της επιχείρησής σας. Το πρόγραμμα της ENTOMAT είναι σχεδιασμένο να σας βοηθήσει να διαχειριστείτε ακόμη και μεγάλους πληθυσμούς.
  • Απωθήσεις πτηνών – Τα πουλιά μπορούν να προκαλέσουν μεγάλη ενόχληση, προκαλώντας δαπανηρές ζημιές σε κτίρια, στέγες και συστήματα εξαερισμού. Ακόμη χειρότερα, μπορούν να διαδώσουν ασθένειες στο προσωπικό και στους πελάτες σας. Η ENTOMAT μπορεί να προστατέψει το εστιατόριό σας από αυτό το δύσκολο πρόβλημα.
  • Εντομοαπώθηση – Έχουμε την δυνατότητα να κρατήσουμε μακριά τα ανεπιθύμητα ιπτάμενα κυρίως έντομα από την επιχείρησή σας πριν πάρει διαστάσεις η προσβολή και χρειαστεί εφαρμογή απεντόμωσης. Γιατί η πρόληψη είναι το σημαντικότερο κομμάτι στην ολοκληρωμένη διαχείριση.

Η επιστήμη στην διαχείριση παρασίτων!

Η ENTOMAT έχει έδρα την Θεσσαλονίκη και δραστηριοποιείται αποκλειστικά στον τομέα της διαχείρισης παρασίτων (απεντομώσεις - μυοκτονίες), εφαρμόζοντας συστήματα ολοκληρωμένης διαχείρισης (I.P.M.)

 
Διαβάστε Περισσότερα... Διαβάστε Περισσότερα...

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Παρακαλούμε εισάγετε όνομα.

Παρακαλούμε εισάγετε email.

Παρακαλούμε εισάγετε το θέμα του μηνύματος.

Παρακαλούμε εισάγετε το μήνυμα σας.

Invalid Input

Please publish modules in offcanvas position.