ΛΙΑΝΙΚΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ

ΒΟΗΘΑΜΕ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΣΑΣ

να πάρει τον δρόμο της επιτυχίας

Entomat σε επαγγελματικούς χώρους
Ελάχιστα πράγματα μπορούν να προκαλέσουν περισσότερο χάος στο κατάστημά σας από την παρουσία ενός τρωκτικού ή μιας κατσαρίδας. Στην ENTOMAT γνωρίζουμε τον λόγο που τα παράσιτα κάνουν ότι κάνουν και γιατί μπορεί να τους προσελκύει το κατάστημά σας, έτσι ώστε να εφαρμόσουμε μια επιστημονική λύση, αποκλειστικά σχεδιασμένη για τον χώρο και τις ανάγκες σας.

Πρόληψη: Το κλειδί για την προστασία της φήμης της επιχείρησής σας!

Με συχνές εισερχόμενες παραγγελίες και ανθρώπους να εισέρχονται και να εξέρχονται, τα καταστήματα λιανικού εμπορίου είναι πάντα ευάλωτα σε προσβολές εντόμων και τρωκτικών. Στόχος μας είναι η επικοινωνία μαζί σας και με το προσωπικό σας, ώστε να αποτρέψουμε πιθανές εισβολές αλλά και να αντιμετωπίσουμε με ταχύτητα και αποτελεσματικότητα τα όποια προβλήματα προκύψουν.

Οι απεντομώσεις και οι μυοκτονίες είναι μια διαδικασία και όχι μια εφαρμογή. Γι’ αυτό η ΕΝΤΟΜΑΤ ακολουθεί έναν κύκλο τριών σημείων:
  • Επιθεώρηση
  • Εφαρμογή
  • Έλεγχος
 
Χρησιμοποιούμε τις πλέον καινοτόμες επιστημονικές τεχνικές και τεχνολογίες απεντόμωσης και μυοκτονίας, ώστε να μπορείτε να είστε σίγουροι ότι το κατάστημά σας προστατεύεται αποτελεσματικά με την ελάχιστη δυνατή ‘‘έκθεση’’ σε χημικά.

Σε ένα περιβάλλον όπως το λιανικό εμπόριο, η ικανοποίηση των πελατών σας και η υπόληψή σας κρέμονται από μια κλωστή κάθε μέρα. Γι’ αυτό λοιπόν χρειάζεστε συνεργάτες που να καταλαβαίνουν τις μοναδικές ανάγκες που έχει ο χώρος σας καθημερινά. Το πρόγραμμα της ENTOMAT ξεκινάει με επιθεώρηση και έρευνα του χώρου σας, παρέχοντάς σας λύσεις επιστημονικά βασισμένες για ουσιαστικά αποτελέσματα.

Η επιστήμη στην διαχείριση παρασίτων!

Η ENTOMAT έχει έδρα την Θεσσαλονίκη και δραστηριοποιείται αποκλειστικά στον τομέα της διαχείρισης παρασίτων (απεντομώσεις - μυοκτονίες), εφαρμόζοντας συστήματα ολοκληρωμένης διαχείρισης (I.P.M.)

 
Διαβάστε Περισσότερα... Διαβάστε Περισσότερα...

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Παρακαλούμε εισάγετε όνομα.

Παρακαλούμε εισάγετε email.

Παρακαλούμε εισάγετε το θέμα του μηνύματος.

Παρακαλούμε εισάγετε το μήνυμα σας.

Invalid Input

Please publish modules in offcanvas position.