ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Η ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

της υγείας όλων μας

Entomat σε επαγγελματικούς χώρους

Γνωρίζουμε ότι χρειάζεται μια επιστημονική προσέγγιση για αποτελεσματική απεντόμωση και μυοκτονία σε τόσο ευαίσθητες υγειονομικές εγκαταστάσεις όπως οι δικές σας.

Οι εγκαταστάσεις των επιχειρήσεων αυτών είναι λιγότερο ευάλωτες από άλλες εγκαταστάσεις όπως για παράδειγμα μια αποθήκη σιτηρών. Απεναντίας όμως, η παραμικρή έκθεση σε φορείς μολυσματικών ασθενειών όπως τα έντομα και τα τρωκτικά μπορεί να θέσει σε κίνδυνο την υγεία πολλών ανθρώπων. Για τον λόγο αυτό η ΕΝΤΟΜΑΤ εφαρμόζει ένα σύστημα απεντόμωσης και μυοκτονίας ειδικά σχεδιασμένο για τον χώρο και τις ανάγκες σας, για την βέλτιστη προστασία της επιχείρησής σας, αλλά και της φήμης της.

Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ

προτεραιότητα μας

Η προσέγγιση της ολοκληρωμένης διαχείρισης που εφαρμόζουμε στηρίζεται σε προληπτικές τεχνικές βασιζόμενοι σε επιστημονικές έρευνες. Σας βοηθάμε να ελαχιστοποιήσετε την ‘‘έκθεση’’ σε χημικά και ταυτόχρονα να αντιμετωπίστε τους πληθυσμούς των εντόμων και των τρωκτικών. Εκπαιδεύουμε το προσωπικό σας σε συγκεκριμένες τακτικές που αποτρέπουν τα παράσιτα από το να εγκατασταθούν στον χώρο σας.

Στην απεντόμωση και μυοκτονία στον τομέα υγείας τα πάντα ξεκινάνε από την επιστήμη. Γι’ αυτό χρειάζεστε κάποιον ειδικό.

Entomat σε επαγγελματικούς χώρους

Η επιστήμη στην διαχείριση παρασίτων!

Η ENTOMAT έχει έδρα την Θεσσαλονίκη και δραστηριοποιείται αποκλειστικά στον τομέα της διαχείρισης παρασίτων (απεντομώσεις - μυοκτονίες), εφαρμόζοντας συστήματα ολοκληρωμένης διαχείρισης (I.P.M.)

 
Διαβάστε Περισσότερα... Διαβάστε Περισσότερα...

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Παρακαλούμε εισάγετε όνομα.

Παρακαλούμε εισάγετε email.

Παρακαλούμε εισάγετε το θέμα του μηνύματος.

Παρακαλούμε εισάγετε το μήνυμα σας.

Invalid Input

Please publish modules in offcanvas position.