ΠΑΓΙΔΕΥΣΗ ΕΝΤΟΜΩΝ

Ηλεκτρικές Εντομοπαγίδες με Κολλητική Επιφάνεια

Στη βιομηχανία τροφίμων και ποτών είναι υποχρεωτική η τήρηση των Ευρωπαϊκών κανονισμών HACCP(ανάλυση κινδύνων και κρίσιμων θεμάτων ελέγχου) σύμφωνα με τους οποίους δεν επιτρέπεται η χρήση χημικών και η χρήση ηλεκτροφόρου πλέγματος στις εντομοπαγίδες.

Σε αντικατάσταση του ηλεκτροφόρου πλέγματος χρησιμοποιείται ειδική, εργαστηριακά ελεγμένη, κολλητική επιφάνεια προσέλκυσης και παγίδευσης των εντόμων.

Οι σχετικές κείμενες νομοθετικές υγειονομικές διατάξεις ειναι οι TL/195/97-CE93/43 και 96/3 του συμβουλίου της Ευρώπης της 14ης Ιουνίου 1993.Οι συγκεκριμένες διατάξεις είναι υποχρεωτικές για το σύνολο του κλάδου τροφίμων και ποτών καθώς για τον κλάδο της εστίασης(εστιατόρια, ζαχαροπλαστεία, κρεοπωλεία, supermarkets κ.α).

Ηλεκτρικές Εντομοπαγίδες με Πλέγμα Υψηλής Τάσης

Σε χώρους όπου υπάρχει έντονη προσβολή και η παρουσία εντόμων είναι πολύ ενοχλητική εγκαθιστούμε αυτού του είδους τις παγίδες, κάποιες από τις οποίες είναι φορητές και μπορείτε να τις παίρνετε μαζί σας σε εξωτερικές δραστηριότητες όπως εκδρομές, ταξίδια camping κ.α.)

Entomat σε επαγγελματικούς χώρους

Φερομονικές & άλλες παγίδες

Αυτού του είδους οι παγίδες χρησιμοποιούνται τόσο για τον έλεγχο της παρουσίας των παρασίτων όσο και για την μαζική παγίδευση τους, με σκοπό την μείωση των πληθυσμών σε έναν συγκεκριμένο χώρο.

Διαθέτουμε παγίδες για πληθώρα παρασίτων όπως σκώροι, μύγες, τρωκτικά, κατσαρίδες, κοριούς, λεπιδόπτερα, σφήκες, δροσόφιλα, Ephestia spp, Plodia interpunctella, Lasioderma serricone κ.α.

Μην ξεχνάτε πως κάθε χώρος είναι μοναδικός. Μια εφαρμογή ή ένα προϊόν που μπορεί να έχει αποτέλεσμα σε έναν χώρο δεν σημαίνει ότι θα έχει αποτέλεσμα και στον δικό σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να προγραμματίσουμε μια δωρεάν επίσκεψη και να σας προτείνουμε λύσεις προσαρμοσμένες αποκλειστικά για τον δικό σας χώρο.Η επιστήμη στην διαχείριση παρασίτων!

Η ENTOMAT έχει έδρα την Θεσσαλονίκη και δραστηριοποιείται αποκλειστικά στον τομέα της διαχείρισης παρασίτων (απεντομώσεις - μυοκτονίες), εφαρμόζοντας συστήματα ολοκληρωμένης διαχείρισης (I.P.M.)

 
Διαβάστε Περισσότερα... Διαβάστε Περισσότερα...

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Παρακαλούμε εισάγετε όνομα.

Παρακαλούμε εισάγετε email.

Παρακαλούμε εισάγετε το θέμα του μηνύματος.

Παρακαλούμε εισάγετε το μήνυμα σας.

Invalid Input

Please publish modules in offcanvas position.