ΑΠΩΘΗΣΕΙΣ ΠΤΗΝΩΝ

ΑΠΑΛΛΑΓΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΠΤΗΝΑ

Τα πτηνά μπορούν να δημιουργήσουν πολλά προβλήματα σε κατοικίες, κάγκελα, κλιματιστικά, μπαλκόνια, βιτρίνες καταστημάτων, αεροδρόμια κ.α.

Εκτός του αισθητικού των περιττωμάτων τους μπορούν να μεταδώσουν πολλές ασθένειες όπως εγκεφαλίτιδα, σαλμονέλα, χλαμυδίωση, μολύνσεις των πνευμόνων αλλά και τσιμπούρια, ψύλλους και ακάρεα καθώς πολλές φορές είναι φορείς – μεταφορείς των εντόμων αυτών.

Το οπλοστάσιό μας περιλαμβάνει:

  • Μεταλλικές ανοξείδωτες ακίδες απώθησης περιστεριών, κατάλληλες για τοποθέτηση σε μπαλκόνια, περβάζια, οροφές, ταμπέλες καταστημάτων κλπ.
  • Οπτικό απωθητικό πτηνών σε μορφή gel. Απωθεί όλα τα πτηνά λόγω της ψευδαίσθησης ύπαρξης φωτιάς. Τα δραστικά συστατικά του -μια ειδική σύνθεση εδώδιμων φυσικών ελαίων- δεν επηρεάζουν και δεν βλάπτουν τα πτηνά, τους ανθρώπους και τα υλικά των κτηρίων. Εξαιρετικά αποτελεσματικό, δρα με φυσικό τρόπο, χωρίς να δημιουργεί προβλήματα στα πουλιά και στο περιβάλλον. Έχει μεγάλη διάρκεια δράσης καθώς η απωθητική ικανότητά του διαρκεί πλέον των δύο ετών. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί παντού.
  • Επαγγελματικά βιο-ακουστικά συστήματα απώθησης πτηνών.

Η επιστήμη στην διαχείριση παρασίτων!

Η ENTOMAT έχει έδρα την Θεσσαλονίκη και δραστηριοποιείται αποκλειστικά στον τομέα της διαχείρισης παρασίτων (απεντομώσεις - μυοκτονίες), εφαρμόζοντας συστήματα ολοκληρωμένης διαχείρισης (I.P.M.)

 
Διαβάστε Περισσότερα... Διαβάστε Περισσότερα...

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Παρακαλούμε εισάγετε όνομα.

Παρακαλούμε εισάγετε email.

Παρακαλούμε εισάγετε το θέμα του μηνύματος.

Παρακαλούμε εισάγετε το μήνυμα σας.

Invalid Input

Please publish modules in offcanvas position.