ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΕΝΤΟΜΑΤ

ΣΚΕΥΑΣΜΑΤΑ ΣΥΜΒΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΗΑCCP-ISO 22000

Entomat σε επαγγελματικούς χώρους

Αναλαμβάνουμε απολυμάνσεις σε Θεσσαλονίκη και σε όλη την Ελλάδα. Ένας χώρος μπορεί να απολυμανθεί με δύο τρόπους. Ο ένας είναι τοπική απολύμανση συγκεκριμένων επιφανειών όπως δάπεδα, τοίχοι, επιφάνειες κλπ, και ο άλλος είναι η καθολική απολύμανση σε όγκο.

Τα σκευάσματα που χρησιμοποιούμε για τον σκοπό αυτό είναι συμβατά με θέματα απολύμανσης του ΗΑCCP-ISO 22000 περί ασφάλειας και υγιεινής τροφίμων.

Παρέχουν πλήρη απόσμηση καθώς και εξαιρετική απολυμαντική δράση σε στερεές επιφάνειες και χώρους. Έχουν ευρύ αντιμικροβιακό φάσμα και καταπολεμούν βακτήρια, άλγη, μύκητες και ιούς καταστρέφοντας το 99,9% σε μόλις 60 δευτερόλεπτα.

Μην ξεχνάτε πως κάθε χώρος είναι μοναδικός. Μια εφαρμογή  ή ένα προϊόν που μπορεί να έχει αποτέλεσμα σε έναν χώρο δεν σημαίνει ότι θα έχει αποτέλεσμα και στον δικό σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να προγραμματίσουμε μια δωρεάν επίσκεψη και να σας προτείνουμε λύσεις προσαρμοσμένες αποκλειστικά για τον δικό σας χώρο.

Η επιστήμη στην διαχείριση παρασίτων!

Η ENTOMAT έχει έδρα την Θεσσαλονίκη και δραστηριοποιείται αποκλειστικά στον τομέα της διαχείρισης παρασίτων (απεντομώσεις - μυοκτονίες), εφαρμόζοντας συστήματα ολοκληρωμένης διαχείρισης (I.P.M.)

 
Διαβάστε Περισσότερα... Διαβάστε Περισσότερα...

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Παρακαλούμε εισάγετε όνομα.

Παρακαλούμε εισάγετε email.

Παρακαλούμε εισάγετε το θέμα του μηνύματος.

Παρακαλούμε εισάγετε το μήνυμα σας.

Invalid Input

Top
ΕΣΠΑ Banner

Please publish modules in offcanvas position.