ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑΣ, ΣΠΙΤΙΟΥ & ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

σε Θεσσαλονίκη & Χαλκιδική

Entomat σε επαγγελματικούς χώρους

Στην ΕΝΤΟΜΑΤ διαθέτουμε πιστοποιητικό απολύμανσης και αναλαμβάνουμε απολυμάνσεις σε Θεσσαλονίκη αλλά και όλη την Βόρεια Ελλάδα. Αποτελούμε μία από τις πιο αξιόπιστες εταιρείες απολύμανσης και καταρτιζόμαστε από εξειδικευμένους γεωπόνους.

Πραγματοποιούμε απολύμανση πολυκατοικίας, σπιτιού και επαγγελματικών χώρων ώστε να εξοντώσουμε παθογόνους μικροοργανισμούς, βακτήρια, μικρόβια και ιούς στο χώρο σας.

Εφαρμόζουμε απολύμανση για ιούς στο διαμέρισμα, την πολυκατοικία ή το κατάστημά σας για την αποφυγή μετάδοσης μολυσματικών ασθενειών και τη διατήρηση της υγιεινής, ιδιαίτερα σε χώρους αυξημένου συνωστισμού όπως νοσοκομεία, ξενοδοχεία, σχολεία, επιχειρήσεις εστίασης και γραφεία. Επίσης παρέχουμε τις υπηρεσίες μας σε δημόσια έργα, κτηνοτροφικές εγκαταστάσεις και αποθήκες ζωοτροφών. Επιπρόσθετα προσφέρουμε απεντομώσεις, μυοκτονίες και απολυμάνσεις σε κατοικίες για ολοκληρωμένη διαχείριση παρασίτων ξεκινώντας με μια δωρεάν επιθεώρηση στο χώρο σας!

Κλείστε Δωρεάν Επιθεώρηση

Πως γίνεται η απολύμανση;

Ένας χώρος μπορεί να απολυμανθεί με δύο τρόπους. Είτε με τοπική απολύμανση συγκεκριμένων επιφανειών όπως δάπεδα, τοίχοι κλπ. με τη μέθοδο του ψεκασμού, είτε με καθολική απολύμανση σε όγκο, με τη μέθοδο της ψυχρής εκνέφωσης (Cold fogging). Σε κάθε περίπτωση, στους χώρους δεν θα πρέπει να βρίσκονται άνθρωποι και κατοικίδια τόσο κατά την διάρκεια της εφαρμογής όσο και για τις επόμενες δύο ώρες, ενώ θα πρέπει να έχει προηγηθεί καθαριότητα του χώρου, ούτως ώστε το απολυμαντικό σκεύασμα που θα χρησιμοποιηθεί να μην δεσμευτεί από ρύπους και μειωθεί η δράση του.

Τα σκευάσματα που χρησιμοποιούμε για τον σκοπό αυτό είναι συμβατά με θέματα απολύμανσης του ΗΑCCP-ISO 22000 περί ασφάλειας και υγιεινής τροφίμων. Παρέχουν πλήρη απόσμηση καθώς και εξαιρετική απολυμαντική δράση σε στερεές επιφάνειες και χώρους. Έχουν ευρύ αντιμικροβιακό φάσμα και καταπολεμούν βακτήρια, άλγη, μύκητες και ιούς καταπολεμώντας το 99,9% σε μόλις 60 δευτερόλεπτα. Οι χώροι που έχουν απολυμανθεί μπορούν να χρησιμοποιηθούν δύο ώρες μετά το πέρας της συγκεκριμένης εφαρμογής.

Μην ξεχνάτε πως κάθε χώρος είναι μοναδικός. Μια εφαρμογή ή ένα προϊόν που μπορεί να έχει αποτέλεσμα σε έναν χώρο δεν σημαίνει ότι θα έχει αποτέλεσμα και στον δικό σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας ώστε να προγραμματίσουμε μια δωρεάν επιθεώρηση και να σας προτείνουμε λύσεις προσαρμοσμένες αποκλειστικά για εσας.

Η επιστήμη στην διαχείριση παρασίτων!

Η ENTOMAT έχει έδρα την Θεσσαλονίκη και δραστηριοποιείται αποκλειστικά στον τομέα της διαχείρισης παρασίτων (απεντομώσεις - μυοκτονίες), εφαρμόζοντας συστήματα ολοκληρωμένης διαχείρισης (I.P.M.)

 
Διαβάστε Περισσότερα... Διαβάστε Περισσότερα...

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Παρακαλούμε εισάγετε όνομα.

Παρακαλούμε εισάγετε email.

Παρακαλούμε εισάγετε το θέμα του μηνύματος.

Παρακαλούμε εισάγετε το μήνυμα σας.

Invalid Input

Please publish modules in offcanvas position.