Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΜΑΣ

ΚΑΘΕ ΧΩΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ

 απεντόμωση, μυοκτονία και απολύμανση προσαρμοσμένα στις δικές σας ανάγκες

Entomat σε επαγγελματικούς χώρους

Όταν έχετε πρόβλημα με έντομα και άλλα παράσιτα ή θέλετε να προστατέψετε την ιδιοκτησία σας από μελλοντικές εισβολές, εφαρμόζουμε μια μοναδική κάθε φορά προσέγγιση με σταθερούς πυλώνες της προσέγγισης αυτής την λεπτομερή επιθεώρηση του χώρου σας, την κατάλληλη εφαρμογή απεντόμωσης ή και μυοκτονίας, και παρακολούθηση της εξέλιξής της για τυχόν διορθωτικές κινήσεις. Καλύπτουμε όχι μόνο το νομό Θεσσαλονίκης αλλά και όλη την Βορεια Ελλάδα. Επικοινωνήστε μαζί μας για δωρεάν επιθεώρηση του χώρου σας!

ΜΙΑ ΕΞΟΝΥΧΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ

 πριν από κάθε εφαρμογή απεντόμωσης, μυοκτονίας ή απολύμανσης

ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ100%
100%
Κάθε επίσκεψη της ENTOMAT στον χώρο σας είναι μια ανακάλυψη.
Ξεκινώντας με μια λεπτομερή επιθεώρηση της ιδιοκτησίας σας, αναγνωρίζονται και καταγράφονται τα δεδομένα εκείνα που κάνουν την επιχείρησή σας μοναδική, ποιά ζητήματα υγιεινής ή δομικά στοιχεία θα μπορούσαν να προσελκύσουν έντομα και τρωκτικά, γιατί έχετε μυρμήγκια σε κάποιο πάτωμα ενώ σε κάποιο άλλο όχι, και οτιδήποτε άλλο καταδεικνύει το πώς τα παράσιτα μπορούν να μπούνε μέσα ή γιατί να θέλουν να μπούνε μέσα.

Τότε η ENTOMAT θα εξετάσει τον τύπο του κτηρίου σας, την γεωγραφία, το κλίμα, τις ιδιότητες του εδάφους και οποιαδήποτε άλλη συνθήκη συμβάλλει στην δραστηριότητα των παρασίτων, πριν από οποιαδήποτε εφαρμογή απεντόμωσης, μυοκτονίας ή απολύμανσης.
Entomat σε επαγγελματικούς χώρους

ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΗ - ΜΥΟΚΤΟΝΙΑ - ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ

 η κατάλληλη θεραπεία

Entomat σε επαγγελματικούς χώρους
ΕΦΑΡΜΟΓΗ100%
100%
Η ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΣΑΣ
Μια λύση για όλα τα προβλήματα δεν είναι ποτέ αποτελεσματική λύση.
Βασιζόμενοι στα πορίσματα των επιθεωρήσεών μας, εργαζόμαστε μαζί σας για την ανάπτυξη ενός προγράμματος απεντόμωσης και μυοκτονίας που θα ταιριάζει στις ιδιαίτερες ανάγκες σας. Δίνουμε έμφαση σε τεχνικές πρόληψης, όπως η παρεμπόδιση εισόδου, η καλή υγιεινή και διάφορες μη χημικές εφαρμογές, έτσι ώστε να αποτρέψουμε τα παράσιτα από το να αποτελέσουν πρόβλημα. Θα λάβετε εξατομικευμένες συμβουλές για το πώς οι προσπάθειες σας για καλές συνθήκες υγιεινής και καθαριότητας μειώνουν τα “hot spots.” των εντόμων και των ποντικών. Έπειτα, εφόσον χρειαστεί κάποιο σκεύασμα, θα επιλεγεί η αποτελεσματικότερη εφαρμογή απεντόμωσης ή μυοκτονίας με τον ελάχιστο δυνατό αντίκτυπο στο περιβάλλον. Χρησιμοποιώντας τις πλέον καινοτόμες τεχνολογίες θα αντιμετωπίσυμε τα παράσιτα στην πηγή του προβλήματος και θα εγκαταστήσουμε μέτρα ελέγχου για την επιβεβαίωση της αποτελεσματικότητας της απεντόμωσης ή και της μυοκτονίας.

ΣΥΝΕΧΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

επειδή για εμάς η απεντόμωση και η μυοκτονία δεν είναι απλά μια εφαρμογή...

ΕΛΕΓΧΟΣ100%
100%
Η συνέπεια και η επικοινωνία είναι απαραίτητες για την επιτυχία της επιχείρησής σας. Το ίδιο ισχύει και για εμάς. Καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους διασφαλίζουμε την συνεχή αποτελεσματικότητα των υπηρεσιών μας. Μέσω τακτικών επιθεωρήσεων ελέγχουμε το κατά πόσο το σύστημα διαχείρισης που εφαρμόζουμε είναι το κατάλληλο ή συνεχίζει να είναι το κατάλληλο για τις ανάγκες σας. Θα γίνει έλεγχος για ενδείξεις παρουσίας παρασίτων και για τυχόν νέες συνθήκες εν δυνάμει ευνοϊκές για την ανάπτυξη εντόμων και τρωκτικών, που μπορεί να προέκυψαν μετά την τελευταία επίσκεψη της ΕΝΤΟΜΑΤ. Επιπλέον, καταγράφονται όλες οι υπηρεσίες που παρέχονται, η δραστηριότητα των εντόμων και τρωκτικών, οι συμβουλές μας και φυσικά εκδίδονται και όλα τα απαραίτητα πιστοποιητικά απεντόμωσης - μυοκτονίας - απολύμανσης. Επειδή η αποτελεσματική απεντόμωση ή μυοκτονία δεν χρειάζεται απλά την επιστήμη, εξαρτάται από αυτήν από την αρχή μέχρι το τέλος.
Entomat σε επαγγελματικούς χώρους

Η επιστήμη στην διαχείριση παρασίτων!

Η ENTOMAT έχει έδρα την Θεσσαλονίκη και δραστηριοποιείται αποκλειστικά στον τομέα της διαχείρισης παρασίτων (απεντομώσεις - μυοκτονίες), εφαρμόζοντας συστήματα ολοκληρωμένης διαχείρισης (I.P.M.)

 
Διαβάστε Περισσότερα... Διαβάστε Περισσότερα...

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Παρακαλούμε εισάγετε όνομα.

Παρακαλούμε εισάγετε email.

Παρακαλούμε εισάγετε το θέμα του μηνύματος.

Παρακαλούμε εισάγετε το μήνυμα σας.

Invalid Input

Please publish modules in offcanvas position.