ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗΣ & ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ

Η ΕΝΤΟΜΑΤ ΘΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΙ

τα αποθηκευμένα προϊόντα σας κυριολεκτικά πριν ακόμα έρθουν στην αποθήκη σας

Entomat σε επαγγελματικούς χώρους

Πριν καν αποθηκευτεί ένα προϊόν, μπορεί να έχει ήδη προσβληθεί από κάποια έντομα στον αγρό. Συνεπώς, τα έντομα συνεχίζουν τον βιολογικό τους κύκλο εντός του χώρου αποθήκευσης όπου και πολλαπλασιάζονται. Αλλά και να μην έχει προσβληθεί υπάρχει πάντα η πιθανότητα να προσβληθεί μετέπειτα. Η ΕΝΤΟΜΑΤ θα μελετήσει τον χώρο σας, την υγειονομική κατάσταση του αποθηκευμένου προϊόντος, τις κλιματολογικές συνθήκες  κ.α. και θα σας προτείνουμε το κατάλληλο σχέδιο απεντόμωσης και μυοκτονίας, 12μηνης διάρκειας, αποκλειστικά σχεδιασμένο για τις εγκαταστάσεις σας.

Το 10% της παγκόσμιας παραγωγής δημητριακών υπολογίζεται ότι χάνεται λόγω εντόμων όπως τα Λεπιδόπτερα και τα Κολεόπτερα.

Εάν θέλετε να εξάγετε κάποιο προϊόν απευθυνθείτε στην ΕΝΤΟΜΑΤ. Αναλαμβάνουμε εφαρμογές απεντόμωσης σε κάθε είδους μεταφορικού μέσου αλλά και του περιεχομένου του, ενώ παράλληλα έχουμε την τεχνογνωσία να πραγματοποιούμε εφαρμογές σε πολύ μεγάλες ποσότητες (χιλιάδων τόνων ημερησίως) προϊόντων προς εξαγωγή ή μεταφορά. Φυσικά, με το πέρας των εφαρμογών θα σας προμηθεύσουμε με τα απαραίτητα πιστοποιητικά απεντόμωσης σε ελληνικά και αγγλικά.

Η επιστήμη στην διαχείριση παρασίτων!

Η ENTOMAT έχει έδρα την Θεσσαλονίκη και δραστηριοποιείται αποκλειστικά στον τομέα της διαχείρισης παρασίτων (απεντομώσεις - μυοκτονίες), εφαρμόζοντας συστήματα ολοκληρωμένης διαχείρισης (I.P.M.)

 
Διαβάστε Περισσότερα... Διαβάστε Περισσότερα...

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Παρακαλούμε εισάγετε όνομα.

Παρακαλούμε εισάγετε email.

Παρακαλούμε εισάγετε το θέμα του μηνύματος.

Παρακαλούμε εισάγετε το μήνυμα σας.

Invalid Input

Please publish modules in offcanvas position.