ΤΟΜΕΑΣ ΥΓΕΙΑΣ

ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ

με προτεραιότητα την ασφάλεια του ασθενή

Entomat σε επαγγελματικούς χώρους

Μπορούμε να βοηθήσουμε την εγκατάστασή σας να μειώσει το ρίσκο της ‘‘έκθεσης’’ σε χημικά, ενώ παράλληλα θα απαλλαγείτε από την παρουσία εντόμων και τρωκτικών που αποτελούν υγειονομικό κίνδυνο για τις εγκαταστάσεις σας. Θα καθοδηγήσουμε το προσωπικό σας σε τακτικές αποτροπής εισόδου των εντόμων  στον χώρο σας.

Καμία ιατρική εγκατάσταση δεν είναι ίδια με κάποια άλλη. Γι αυτό η ENTOMAT θα προσεγγίσει επιστημονικά την απεντόμωση, τη μυοκτονία και την απολύμανση στην δικιά σας, σύμφωνα με τις αρχές της ολοκληρωμένης διαχείρισης παρασίτων (I.P.M), η οποία βασίζεται σε τεχνικές πρόληψης και χρήση χημικών σαν τελευταία επιλογή. Είτε βρίσκεστε στην Θεσσαλονίκη είτε σε οποιδήποτε άλλη περιοχή, από την πρώτη ημέρα θα ερευνήσουμε τον χώρο σας, θα εκτιμήσουμε την μοναδικότητα των εγκαταστάσεών σας, θα εφαρμόσουμε αποτελεσματικές λύσεις και θα παρακολουθούμε τα αποτελέσματα.


Στην διαχείριση παρασίτων, απεντομώσεις, μυοκτονίες, απολυμάνσεις στον τομέα της υγείας τα πάντα ξεκινούν από την επιστήμη, γι’ αυτό χρειάζεστε κάποιον  ειδικό. Αφήστε σε εμάς, απόφοιτους του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, τις επιστήμες της Εντομολογίας, Παρασιτολογίας και Ζωολογίας και ασχοληθείτε ανενόχλητοι με την επιστήμη της Ιατρικής και το σημαντικό λειτούργημα που επιτελείτε.

Η επιστήμη στην διαχείριση παρασίτων!

Η ENTOMAT έχει έδρα την Θεσσαλονίκη και δραστηριοποιείται αποκλειστικά στον τομέα της διαχείρισης παρασίτων (απεντομώσεις - μυοκτονίες), εφαρμόζοντας συστήματα ολοκληρωμένης διαχείρισης (I.P.M.)

 
Διαβάστε Περισσότερα... Διαβάστε Περισσότερα...

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Παρακαλούμε εισάγετε όνομα.

Παρακαλούμε εισάγετε email.

Παρακαλούμε εισάγετε το θέμα του μηνύματος.

Παρακαλούμε εισάγετε το μήνυμα σας.

Invalid Input

Top
ΕΣΠΑ Banner

Please publish modules in offcanvas position.