ΤΟΜΕΑΣ ΥΓΕΙΑΣ

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ ΙΑΤΡΕΙΟΥ – ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ

σε Θεσσαλονίκη και Χαλκιδική

Entomat σε επαγγελματικούς χώρους

Μπορούμε να βοηθήσουμε την εγκατάστασή σας ώστε να μειωθεί το ρίσκο της ‘‘έκθεσης’’ σε χημικά, ενώ παράλληλα θα απαλλαγείτε από την παρουσία εντόμων, τρωκτικών και παρασίτων που αποτελούν υγειονομικό κίνδυνο για το ιατρείο ή το νοσοκομείο σας. Στην  ΕΝΤΟΜΑΤ εφαρμόζουμε απολυμάνσεις, απεντομώσεις & μυοκτονίες σε νοσοκομεία, ιατρεία & ιατρικά εργαστήρια στη Θεσσαλονίκη όπως επίσης καθοδηγούμε και εκπαιδεύουμε το προσωπικό σας σε τακτικές αποτροπής εισόδου των εντόμων  στον χώρο σας.


Καμία ιατρική εγκατάσταση δεν είναι ίδια με κάποια άλλη. Για αυτό στην ENTOMAT θα προσεγγίσουμε επιστημονικά την απεντόμωση, μυοκτονία και απολύμανση στο χώρο σας, σύμφωνα με τις αρχές της ολοκληρωμένης διαχείρισης παρασίτων (I.P.M), η οποία βασίζεται σε τεχνικές πρόληψης και χρήση χημικών σαν τελευταία επιλογή.

 

Είτε βρίσκεστε στην Θεσσαλονίκη είτε σε οποιαδήποτε άλλη περιοχή της Β. Ελλάδος, από την πρώτη μέρα θα ερευνήσουμε τον χώρο σας και θα εκτιμήσουμε την μοναδικότητα των εγκαταστάσεών σας. Με αυτόν τον τρόπο θα εφαρμόσουμε αποτελεσματικές λύσεις και θα συνεχίσουμε να παρακολουθούμε τα αποτελέσματα μέχρι να είμαστε απόλυτα σίγουροι ότι αντιμετωπίσαμε ολοκληρωτικά το πρόβλημά σας.

Επίσης εφαρμόζουμε απεντομώσεις, μυοκτονίες και απολυμάνσεις για κατσαρίδες, ψύλλους, ποντίκια, αρουραίους, μυρμήγκια, κοριούς, μύγες, κουνούπια και αράχνες για ολοκληρωμένη καταπολέμηση των παρασίτων με δωρεάν επιθεώρηση στο χώρο σας!


Στην διαχείριση παρασίτων όπως ακριβώς και στον τομέα της υγείας τα πάντα ξεκινούν από την επιστήμη, γι’ αυτό χρειάζεστε κάποιον  ειδικό, με εμπειρία τόσο σε απεντομώσεις, μυοκτονίες και απολυμάνσεις δημόσιων νοσοκομείων όσο και ιδιωτικών κλινικών, γηροκομείων και ιατρικών εργαστηρίων. Αφήστε σε εμάς και το εξειδικευμένο συνεργείο μας με απόφοιτους Γεωπόνους του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, τις επιστήμες της Εντομολογίας, Παρασιτολογίας και Ζωολογίας και ασχοληθείτε ανενόχλητοι με την επιστήμη της Ιατρικής και το σημαντικό λειτούργημα που επιτελείτε.

Η επιστήμη στην διαχείριση παρασίτων!

Η ENTOMAT έχει έδρα την Θεσσαλονίκη και δραστηριοποιείται αποκλειστικά στον τομέα της διαχείρισης παρασίτων (απεντομώσεις - μυοκτονίες), εφαρμόζοντας συστήματα ολοκληρωμένης διαχείρισης (I.P.M.)

 
Διαβάστε Περισσότερα... Διαβάστε Περισσότερα...

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Παρακαλούμε εισάγετε όνομα.

Παρακαλούμε εισάγετε email.

Παρακαλούμε εισάγετε το θέμα του μηνύματος.

Παρακαλούμε εισάγετε το μήνυμα σας.

Invalid Input

Please publish modules in offcanvas position.