ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ-ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΑ

ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΙΣ ΜΥΟΚΤΟΝΙΕΣ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ

προστατέψτε την φήμη και την βαθμολογία του ξενοδοχείου σας

Entomat σε επαγγελματικούς χώρους

Αρκεί μόνο ένα προσβεβλημένο δωμάτιο για να αμαυρώσει την φήμη του ξενοδοχείου σας που τόσο δύσκολα χτίσατε. Γι’ αυτό και είναι τόσο κρίσιμη η επιλογή του συνεργάτη σας που θα διαχειριστεί αποτελεσματικά τους ανεπιθύμητους ‘‘ενοίκους’’ στο χώρο σας. Η ENTOMAT θα σας δώσει λύσεις με επιστημονικά θεμέλια για το ξενοδοχείο σας, παράλληλα με την γνώση και την εμπειρία μας στις απεντομώσεις, τις μυοκτονίες και τις απολυμάνσεις, για την προστασία της επιχείρησής σας. Η ΕΝΤΟΜΑΤ έχει αναλάβει την απεντόμωση, μυοκτονία και απολύμανση σε πολλά ξενοδοχεία σε Θεσσαλονίκη, Χαλκιδική και όλη την Β.Ελλάδα. Καλέστε μας για δωρεάν επιθεώρηση του ξενοδοχείου σας πριν σας αποστείλουμε τη μελέτη μας για απεντόμωση - μυοκτονία - απολύμανση, μαζί με την οικονομική μας προσφορά.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ

 σε Θεσσαλονίκη, Χαλκιδική και όλη την Β.Ελλάδα!

Η ENTOMAT εγγυάται ότι θα βρίσκεται στον χώρο σας εντός 24 ωρών για ότι και αν προκύψει στο ενδιάμεσο των προκαθορισμένων επισκέψεών μας,
για έκτακτη απεντόμωση, μυοκτονία και απολύμανση, εφόσον είσαστε ήδη πελάτες μας. Έχοντας λύσει πολλά προβλήματα σε ξενοδοχεία όπως οι κοριοί, κατσαρίδες, ποντίκια, αρουραίοι, ψύλλοι και άλλα, έχουμε κερδίσει πολλούς πελάτες σε Θεσσαλονίκη, Χαλκιδική και όχι μόνο. Συνεπώς, κάποιος από τους τεχνικούς μας θα βρίσκεται πάντα σε κοντινή απόσταση και πλήρως εξοπλισμένος για οποιαδήποτε εφαρμογή απεντόμωσης, μυοκτονίας και απολύμανσης χρειαστείτε.

Entomat σε επαγγελματικούς χώρους

ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ

 απεντομώσεις, μυοκτονίες απολυμάνσεις ξενοδοχείων

Entomat σε επαγγελματικούς χώρους

Το πρόγραμμά μας για την ολοκληρωμένη απεντόμωση, μυοκτονία και απολύμανση που εφαρμόζουμε σε πολλά ξενοδοχεία της Θεσσαλονίκης, της Χαλκιδικής και όλης της Β.Ελλάδας, περιλαμβάνει μέτρα πρόληψης προσβολών, ούτως ώστε να αποθαρρύνουμε τα έντομα, τα ποντίκια και τους αρουραίους, από το να μολύνουν το ξενοδοχείο σας, περιορίζοντας τους την πρόσβασή σε βασικές ανάγκες όπως τροφή, νερό και καταφύγιο, αλλά και μέτρα καταστολής για ολοκληρωμένη απεντόμωση και μυοκτονία.

Ήξερες ότι…
Οι νεοσσοί των κοριών είναι τόσο μικροσκοπικοί που μπορούν να εισχωρήσουν σε ένα στρώμα, μέσα από μια τρύπα στο μέγεθος βελόνας.

Σχεδιάζουμε ένα πρόγραμμα απεντόμωσης, μυοκτονίας και απολύμανσης αποκλειστικά σχεδιασμένο για την επιχείρησή σας, έτσι ώστε να μην κάνουν ποτέ τα παράσιτα ‘‘check-in’’ στο ξενοδοχείο σας.

Η ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΧΝΗ

οι απεντομώσεις, μυοκτονίες και απολυμάνσεις, επιστήμη

Έχετε ξοδέψει χρόνια αναπτύσσοντας την τέλεια ‘‘φόρμουλα’’ για την άνεση των πελατών σας. Μια όμως προσβολή από έντομα ή τρωκτικά μπορεί να υπονομεύσει όλη την σκληρή δουλειά σας σε μια νύχτα.

Μελέτες έχουν δείξει ότι οι επισκέπτες ενός ξενοδοχείου έχουν μηδενική ανοχή στα παράσιτα, όμως οι κατσαρίδες και άλλα έντομα, όπως και τα ποντίκια και οι αρουραίοι ευδοκιμούν στο καταφύγιο, την τροφή και το νερό που ένα τυπικό ξενοδοχείο μπορεί να τους προσφέρει. Συνεπώς, η επιλογή του κατάλληλου συνεργάτη που θα αναλάβει την αποτελεσματική απεντόμωση, μυοκτονία και απολύμανση του ξενοδοχείου σας έχει σημασία.

Το πρόγραμμα της ENTOMAT για απεντόμωση, μυοκτονία και απολύμανση είναι τόσο αποτελεσματικό επειδή σχεδιάζεται αποκλειστικά για το ξενοδοχείο σας και είναι εξ’ ολοκλήρου βασισμένο στην επιστήμη της εντομολογίας, ζωολογίας και παρασιτολογίας. Έτσι ξέρετε ότι η δουλειά θα γίνει σωστά.

Δίνει το ξενοδοχείο σας στα παράσιτα αυτό που θέλουν;

Παράσιτα όπως οι κατσαρίδες, τα ποντίκια και οι αρουραίοι, προσελκύονται από τα ξενοδοχεία εξ’ αιτίας των βασικών βιολογικών τους αναγκών για καταφύγιο, τροφή, νερό και ιδανικές θερμοκρασίες διαβίωσης. Αν η ιδιοκτησία σας φιλοξενεί παράσιτα κινδυνεύετε να χάσετε τους πελάτες σας ή ακόμη χειρότερα την φήμη της επιχείρησής σας.

  • Σημεία εισόδου: Τα παράσιτα μπορούν να εισέλθουν στις εγκαταστάσεις σας με πολλούς τρόπους. Πόρτες, παράθυρα, αεραγωγοί, σωληνώσεις, σχισμές ή τρύπες σε τοίχους και πατώματα όπως και παραγγελίες προμηθειών, αποτελούν τα κυριότερα σημεία εισόδου.
  • Πηγές νερού: Τα παράσιτα χρειάζονται νερό σε καθημερινή βάση. Αυτό σημαίνει ότι βρύσες, τουαλέτες, ελαττωματική αποστράγγιση, η συμπύκνωση από τα συστήματα κλιματισμού και άλλες υδραυλικές εγκαταστάσεις είναι ελκυστικά σημεία αναπαραγωγής.
  • Καταφύγιο: Οι κατσαρίδες, τα ποντίκια, οι αρουραίοι και άλλα παράσιτα ψάχνουν χώρους διαβίωσης που είναι μικροί και σκοτεινοί. Μικρές ρωγμές και σχισμές στην εγκατάστασή σας μπορούν να παρέχουν καταφύγιο και χώρους αναπαραγωγής στα παράσιτα.
  • Πηγές τροφίμων: Ακόμη και μικρές αστοχίες υγιεινής και καθαριότητας παρέχουν επαρκή τροφή για τα παράσιτα. Οι κατσαρίδες θα φάνε σχεδόν τα πάντα, από τρίχες μέχρι την κόλλα στα χαρτοκιβώτια.
  • Κίνηση: Η σταθερή ολοήμερη κινητικότητα των ανθρώπων μέσα και έξω από ένα ξενοδοχείο, δίνει στα παράσιτα πολλές ευκαιρίες να μπούνε μέσα.
  • Απεντομώσεις, Μυοκτονίες, Απολυμάνσεις: Η επιτυχία των εφαρμογών αυτών σε ένα ξενοδοχείο έγκειται σε μεγάλο βαθμό στον έλεγχο όλων των παραπάνω.

Οι υπηρεσίες της ENTOMAT συνδυάζουν την επιστημονική γνώση της βιολογίας των παρασίτων με την εις βάθος κατανόηση των μοναδικών αναγκών του ξενοδοχείου σας, έτσι ώστε να δείξετε στα παράσιτα το σήμα ‘‘ΜΗΝ ΕΝΟΧΛΕΙΤΕ’’!
Entomat σε επαγγελματικούς χώρους

Η επιστήμη στην διαχείριση παρασίτων!

Η ENTOMAT έχει έδρα την Θεσσαλονίκη και δραστηριοποιείται αποκλειστικά στον τομέα της διαχείρισης παρασίτων (απεντομώσεις - μυοκτονίες), εφαρμόζοντας συστήματα ολοκληρωμένης διαχείρισης (I.P.M.)

 
Διαβάστε Περισσότερα... Διαβάστε Περισσότερα...

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Παρακαλούμε εισάγετε όνομα.

Παρακαλούμε εισάγετε email.

Παρακαλούμε εισάγετε το θέμα του μηνύματος.

Παρακαλούμε εισάγετε το μήνυμα σας.

Invalid Input

Top
ΕΣΠΑ Banner

Please publish modules in offcanvas position.