ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΠΟΤΩΝ

ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΙΣ ΜΥΟΚΤΟΝΙΕΣ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ

έτοιμοι για έλεγχο οποτεδήποτε!

Entomat σε επαγγελματικούς χώρους

Η ENTOMAT έχει έχει έδρα την Θεσσαλονίκη και έχει σχεδιάσει ένα πρόγραμμα ειδικά προσαρμοσμένο στις ιδιαίτερες ανάγκες που αφορούν την ασφάλεια τροφίμων, σύμφωνο με τις αρχές των HACCP και ISO και τις προδιαγραφές που ορίζουν οργανισμοί όπως ο Ε.Φ.Ε.Τ., οι Υγειονομικές Υπηρεσίες αλλά και ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (WHO) για την ασφάλεια των τροφίμων. Ένα πρόγραμμα με λεπτομερή έγγραφη τεκμηρίωση όλων των εφαρμογών απεντόμωσης, μυοκτονίας και απολύμανσης, αλλά και υποστήριξη οποιαδήποτε ώρα χρειαστείτε σε επικείμενο έλεγχο των εγκαταστάσεων σας από την Υγειονομική Υπηρεσία ή τον Ε.Φ.Ε.Τ.

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ

ΣΕ ΕΛΕΓΜΕΝΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

Η εξονυχιστική και αποτελεσματική διαχείριση των παρασίτων είναι θεμελιώδης στο αποτέλεσμα του πορίσματος ενός ελεγκτικού μηχανισμού για την επιχείρησή σας. Χρειάζεστε έναν πραγματικά ειδικό συνεργάτη με κατάλληλο επιστημονικό υπόβαθρο και σε βάθος κατανόηση των ιδιαιτεροτήτων των εγκαταστάσεων σας. Προστατέψτε την φήμη και την λειτουργία της επιχείρησής σας με τις υγειονομικές εφαρμογές και την υποστήριξη της ENTOMAT.

Entomat σε επαγγελματικούς χώρους

Η ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΣΑΣ

ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΜΑΣ

Entomat σε επαγγελματικούς χώρους
Ως πελάτης του προγράμματος μας για τις Επιχειρήσεις Τροφίμων και Ποτών θα επωφεληθείτε από την Τριπλή Εγγύηση, η οποία είναι σχεδιασμένη έτσι ώστε να σας προσφέρουμε τις ποιοτικότερες υπηρεσίες της αγοράς κάθε στιγμή.

Entomat σε επαγγελματικούς χώρους
Entomat σε επαγγελματικούς χώρους
Entomat σε επαγγελματικούς χώρους

Η επιστήμη στην διαχείριση παρασίτων!

Η ENTOMAT έχει έδρα την Θεσσαλονίκη και δραστηριοποιείται αποκλειστικά στον τομέα της διαχείρισης παρασίτων (απεντομώσεις - μυοκτονίες), εφαρμόζοντας συστήματα ολοκληρωμένης διαχείρισης (I.P.M.)

 
Διαβάστε Περισσότερα... Διαβάστε Περισσότερα...

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Παρακαλούμε εισάγετε όνομα.

Παρακαλούμε εισάγετε email.

Παρακαλούμε εισάγετε το θέμα του μηνύματος.

Παρακαλούμε εισάγετε το μήνυμα σας.

Invalid Input

Please publish modules in offcanvas position.