ΑΠΟΘΗΚΕΣ ΖΩΟΤΡΟΦΩΝ

ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΙΣ & ΜΥΟΚΤΟΝΙΕΣ

σε αποθήκες τροφίμων και ζωοτροφών

Entomat σε επαγγελματικούς χώρους

Προστατέψτε το εμπόρευμά σας από υποβάθμιση, επιμόλυνση ή ακόμα και καταστροφή. Η ENTOMAT χρησιμοποιώντας τις πλέον σύγχρονες μεθόδους και τεχνολογίες απεντόμωσης και μυοκτονίας προστατεύει την επιχείρησή σας από έντομα και τρωκτικά προσαρμόζοντας στις ανάγκες του χώρου σας την επιστημονική γνώση των προγραμμάτων ολοκληρωμένης διαχείρισης που εφαρμόζει.

ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΥΟΚΤΟΝΙΕΣ

για τις ζωοτροφές σας, κυριολεκτικά πριν ακόμα έρθουν στην αποθήκη σας

Πριν καν αποθηκευτεί ένα προϊόν, μπορεί να έχει ήδη προσβληθεί από κάποια έντομα στον αγρό ή σε κάποια άλλη αποθήκη. Συνεπώς, τα έντομα συνεχίζουν τον βιολογικό τους κύκλο εντός του χώρου αποθήκευσης όπου και πολλαπλασιάζονται. Αλλά και να μην έχει προσβληθεί υπάρχει πάντα η πιθανότητα να προσβληθεί μετέπειτα. Η ΕΝΤΟΜΑΤ θα έρθει δωρεάν από την Θεσσαλονίκη, θα μελετήσει τον χώρο σας, την υγειονομική κατάσταση του αποθηκευμένου προϊόντος, τις κλιματολογικές συνθήκες κ.α. και θα σας προτείνουμε το κατάλληλο σχέδιο για απεντόμωση και μυοκτονία, 12μηνης διάρκειας, αποκλειστικά σχεδιασμένο για τις εγκαταστάσεις σας.

Το 10% της παγκόσμιας παραγωγής δημητριακών υπολογίζεται ότι χάνεται λόγω εντόμων όπως τα Λεπιδόπτερα και τα Κολεόπτερα.

Οι αρουραίοι και τα ποντίκια όχι μόνο μολύνουν τις ζωοτροφές και μεταδίδουν ασθένειες, αλλά επίσης καταστρέφουν ροκανίζοντας ηλεκτρικά καλώδια και τοιχώματα κτιρίων γεγονός που τα καθιστά ίσως τα πιο καταστρεπτικά από όλα τα είδη παρασίτων που μπορούν να εισβάλουν στον χώρο σας. Οι εφαρμογές μυοκτονίας της ENTOMAT σε Θεσσαλονίκη και όχι μόνο, θα διευθετήσουν το πρόβλημα σε όλα τα επίπεδα, από τις περιμετρικές ζώνες και τα σημεία εισόδου, μέχρι τους χώρους των φωλιών και ακόμη παραπέρα.

Entomat σε επαγγελματικούς χώρους

ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΙΣ ΥΠΟΚΑΠΝΙΣΜΟΙ FUMIGATION

με φωσφίνη (PH3)

Entomat σε επαγγελματικούς χώρους

Εκτέλεση εφαρμογών υποκαπνισμού - Fumigation με φωσφίνη, για καθολική απεντόμωση και έκδοση των απαραίτητων πιστοποιητικών και εγγράφων για το εμπόρευμά σας. Αναλαμβάνουμε απεντομώσεις με Fumigation σε σιλό, αποθήκες και κάθε είδους άλλη εγκατάσταση αποθήκευσης ζωοτροφών σε Θεσσαλονίκη, Χαλκιδική, Σέρρες, Κιλκίς, Βόλο, Καβάλα, Ηγουμενίτσα, και όλη την Β.Ελλάδα.

Η επιστήμη στην διαχείριση παρασίτων!

Η ENTOMAT έχει έδρα την Θεσσαλονίκη και δραστηριοποιείται αποκλειστικά στον τομέα της διαχείρισης παρασίτων (απεντομώσεις - μυοκτονίες), εφαρμόζοντας συστήματα ολοκληρωμένης διαχείρισης (I.P.M.)

 
Διαβάστε Περισσότερα... Διαβάστε Περισσότερα...

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Παρακαλούμε εισάγετε όνομα.

Παρακαλούμε εισάγετε email.

Παρακαλούμε εισάγετε το θέμα του μηνύματος.

Παρακαλούμε εισάγετε το μήνυμα σας.

Invalid Input

Please publish modules in offcanvas position.