ΣΧΟΛΕΙΑ

ΟΙ ΠΙΟ ΚΑΛΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ

 στις απεντομώσεις, μυοκτονίες και απολυμάνσεις!

Entomat σε επαγγελματικούς χώρους

Στην ENTOMAT έχουμε ξοδέψει πολλά χρόνια μελετώντας τα παράσιτα και αναπτύσσοντας νέες μεθόδους απεντόμωσης, μυοκτονίας και απολύμανσης. Η προσέγγιση της ολοκληρωμένης διαχείρισης που εφαρμόζουμε στηρίζεται σε προληπτικές τεχνικές βασιζόμενοι σε επιστημονικές έρευνες, έτσι ώστε οι υπηρεσίες μας να είναι εξυπνότερες, ταχύτερες και πιο αποτελεσματικές.

Προσεγγίζουμε με τις αρχές της ολοκληρωμένης διαχείρισης κάθε χώρο, προστατεύοντάς τον ακολουθώντας έναν κύκλο τριών σημείων: Έρευνα, Εφαρμογή (απεντόμωση & μυοκτονία & απολύμανση) και Έλεγχος. Με την μέθοδο αυτή πετυχαίνουμε μέγιστη προστασία με ελάχιστη ‘‘έκθεση’’ σε χημικά, καθώς χρησιμοποιούνται σκευάσματα μόνο εφόσον επιβεβαιωθεί η παρουσία εντόμων υγειονομικής σημασίας ή και τρωκτικών. Προστατεύουμε σχολεία, παιδικούς σταθμούς, νηπιαγωγεία σε Θεσσαλονίκη και σε όλη την Ελλάδα.

Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ

αποτελεί προτεραιότητα μας!

Με την αφθονία τροφών, νερού και καταφυγίου τα σχολεία προσφέρουν ιδανικές συνθήκες για έντομα όπως οι κατσαρίδες, ποντίκια, αρουραίους και όχι μόνο. Σε τέτοιους χώρους πολύ μεγάλη σημασία δίνουμε στην ασφάλεια των παιδιών γι αυτό και στηριζόμαστε σε πολύ μεγάλο βαθμό σε μεθόδους πρόληψης προσβολών και σωστής υγιεινής και καθαρισμού των χώρων. Μόνο εάν κριθεί απολύτως αναγκαίο γίνεται εφαρμογή των πλέον χαμηλής τοξικότητας φαρμάκων για απεντόμωση, μυοκτονία και απολύμανση τοπικά και σε χώρους δυσπρόσιτους από παιδιά.

Entomat σε επαγγελματικούς χώρους

Η επιστήμη στην διαχείριση παρασίτων!

Η ENTOMAT έχει έδρα την Θεσσαλονίκη και δραστηριοποιείται αποκλειστικά στον τομέα της διαχείρισης παρασίτων (απεντομώσεις - μυοκτονίες), εφαρμόζοντας συστήματα ολοκληρωμένης διαχείρισης (I.P.M.)

 
Διαβάστε Περισσότερα... Διαβάστε Περισσότερα...

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Παρακαλούμε εισάγετε όνομα.

Παρακαλούμε εισάγετε email.

Παρακαλούμε εισάγετε το θέμα του μηνύματος.

Παρακαλούμε εισάγετε το μήνυμα σας.

Invalid Input

Please publish modules in offcanvas position.