ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΕΣ & ΠΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΙΣ ΜΥΟΚΤΟΝΙΕΣ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ

σε στάβλους, πτηνοτροφεία, χοιροτροφεία κλπ

Entomat σε επαγγελματικούς χώρους

Η ENTOMAT προσφέρει μια μεγάλη γκάμα υπηρεσιών σε κτηνοτροφικές και πτηνοτροφικές εγκαταστάσεις σε Θεσσαλονίκη, Κιλκίς, Σέρρες, Χαλκιδική, Ημαθία και άλλους νομούς. Εξασφαλίστε για τα ζώα σας ένα περιβάλλον απαλλαγμένο από ενοχλητικά παράσιτα και πάρτε ακόμα μεγαλύτερη παραγωγή σε λιγότερο χρόνο.

Προσφέρουμε ολοκληρωμένη προστασία για τον χώρο σας από κάθε είδους εχθρό. Εφαρμόζουμε καινοτόμα συστήματα απεντόμωσης, μυοκτονίας και απολύμανσης υψηλής αποτελεσματικότητας, καθώς τα τρωκτικά προκαλούν σοβαρότατες ζημίες τόσο σε πτηνοτροφικές (καταστροφή αυγών), όσο και σε κτηνοτροφικές μονάδες (μετάδοση ασθένειών), όπως και τα έντομα όπως οι μύγες και τα παράσιτα.

Μύγες, ψύλλοι, τσιμπούρια και άλλα έντομα αντιμετωπίζονται αποτελεσματικότερα πλέον, με νέες μεθόδους απεντόμωσης, όπως εφαρμογές στις εστίες ανάπτυξης.

ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΙΣ ΜΕ ΥΠΟΚΑΠΝΙΣΜΟ (FUMIGATION)

των ζωοτροφών με φωσφίνη (PH3)

Ζωοτροφές που έχουν προσβληθεί από ψείρες για παράδειγμα, χάνουν τα θρεπτικά συστατικά τους καθώς αυτά καταναλώνονται από τα έντομα. Συνεπώς, τα ζώα δεν παίρνουν τα απαραίτητα συστατικά από την διατροφή τους με αποτέλεσμα να μην αποδίδουν τα αναμενόμενα (π.χ. μειωμένη παραγωγή γάλακτος, καθυστέρηση αύξησης σωματικού βάρους κ.α.). Εκτελούμε εφαρμογές απεντόμωσης υποκαπνισμού (Fumigation) με φωσφίνη σε Θεσσαλονίκη και όλη την υπόλοιπη Ελλάδα, για καθολική απεντόμωση των ζωοτροφών σας χωρίς υπολείμματα και έκδοση των απαραίτητων πιστοποιητικών απεντόμωσης. Αναλαμβάνουμε απεντομώσεις με υποκαπνισμό (Fumigation) σε σιλό, αποθήκες και κάθε είδους άλλη εγκατάσταση αποθήκευσης ζωοτροφών σε Θεσσαλονίκη και όχι μόνο, ενώ παράλληλα εκδίδουμε και τα σχετικά πιστοποιητικά.

Entomat σε επαγγελματικούς χώρους

Η επιστήμη στην διαχείριση παρασίτων!

Η ENTOMAT έχει έδρα την Θεσσαλονίκη και δραστηριοποιείται αποκλειστικά στον τομέα της διαχείρισης παρασίτων (απεντομώσεις - μυοκτονίες), εφαρμόζοντας συστήματα ολοκληρωμένης διαχείρισης (I.P.M.)

 
Διαβάστε Περισσότερα... Διαβάστε Περισσότερα...

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Παρακαλούμε εισάγετε όνομα.

Παρακαλούμε εισάγετε email.

Παρακαλούμε εισάγετε το θέμα του μηνύματος.

Παρακαλούμε εισάγετε το μήνυμα σας.

Invalid Input

Please publish modules in offcanvas position.