ΑΡΤΟΠΟΙΗΤΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ

ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΜΕ

το πολυτιμότερο μας αγαθό

Entomat σε επαγγελματικούς χώρους
Ο άρτος αποτελεί καθημερινό συστατικό της διατροφής όλων των ανθρώπων και όχι μόνο. Έντομα και τρωκτικά δείχνουν να προτιμούν αυτές τις εγκαταστάσεις λόγω των συνθηκών θερμοκρασίας και υγρασίας αλλά και λόγω των υπολειμμάτων των πρώτων υλών αλλά και των τελικών προϊόντων που είναι εξαιρετικά δύσκολο να απομακρυνθούν αποτελεσματικά από τέτοιους χώρους (πχ σκόνη αλεύρων).

Εφαρμόζοντας συστήματα ολοκληρωμένης διαχείρισης τρωκτικών και εντόμων με έμφαση στην πρόληψη, έχουμε καταφέρει να θέσουμε σε εφαρμογή ένα πολύ αποτελεσματικό πρόγραμμα απεντόμωσης και μυοκτονίας για την προστασία των επιχειρήσεων αυτών.

Οι απεντομώσεις και οι μυοκτονίες είναι μια διαδικασία και όχι μια εφαρμογή.
Γι’ αυτό η ENTOMAT ακολουθεί έναν κύκλο τριών σημείων:
  • Επιθεώρηση
  • Εφαρμογή
  • Έλεγχος.

ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

αρτοποιείων

Ποτέ δυο φούρνοι δεν είναι ίδιοι. Για τον λόγο αυτό, η ENTOMAT ξεκινάει με μια λεπτομερή επιθεώρηση του χώρου σας, έτσι ώστε να κατανοήσουμε τις μοναδικές ανάγκες της επιχείρησής σας. Στην συνέχεια, βασιζόμενοι στα αποτελέσματα της έκθεσής μας θα δουλέψουμε μαζί σας για να χτίσουμε ένα πλάνο προστασίας αποκλειστικά για την εγκατάστασή σας. Το βασικό πρόγραμμα για τους φούρνους περιλαμβάνει απεντόμωση για έρποντα έντομα και μυοκτονία για όλα τα είδη τρωκτικών.

Entomat σε επαγγελματικούς χώρους

Η επιστήμη στην διαχείριση παρασίτων!

Η ENTOMAT έχει έδρα την Θεσσαλονίκη και δραστηριοποιείται αποκλειστικά στον τομέα της διαχείρισης παρασίτων (απεντομώσεις - μυοκτονίες), εφαρμόζοντας συστήματα ολοκληρωμένης διαχείρισης (I.P.M.)

 
Διαβάστε Περισσότερα... Διαβάστε Περισσότερα...

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Παρακαλούμε εισάγετε όνομα.

Παρακαλούμε εισάγετε email.

Παρακαλούμε εισάγετε το θέμα του μηνύματος.

Παρακαλούμε εισάγετε το μήνυμα σας.

Invalid Input

Please publish modules in offcanvas position.