ΜΥΟΚΤΟΝΙΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ

ΜΥΟΚΤΟΝΙΑ - ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ ΓΙΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ

σε Θεσσαλονίκη και Χαλκιδική

Entomat σε επαγγελματικούς χώρους

Μυοκτονία: Τι είναι;

Με τον όρο μυοκτονία εννοούμε την  αντιμετώπιση των ποντικιών που έχουν εισέλθει στο σπίτι μας, όπως επίσης και τα προληπτικά μέτρα ώστε να μην ξαναεμφανιστούν.

Μυοκτονία: Πως γίνεται;

Η μυοκτονία των ποντικιών περιλαμβάνει συνδυασμό δηλητηριασμένων δολωμάτων, διαφόρων τύπων παγίδων και μέτρων αποκλεισμού και πρέπει να ξεκινήσει αμέσως μόλις αντιληφθούμε την παρουσία ενός ποντικού στο σπίτι. Αυτό είναι εύκολο καθώς τα ποντίκια αφήνουν υπερβολικά μεγάλο αριθμό περιττωμάτων από τα οποία ανιχνεύεται και η παρουσία τους. Τα δολώματα για τα ποντίκια που χρησιμοποιούνται για τη μυοκτονία είναι νέας γενιάς και δρουν ως παρεμποδιστές του μεταβολισμού της βιταμίνης Κ. Συνεπώς, προκαλείται αναστολή του σχηματισμού της προθρομβίνης και άλλων πηκτικών παραγόντων του αίματος με αποτέλεσμα τα ποντίκια να πεθαίνουν από εσωτερική αιμορραγία λίγες μέρες μετά τη μυοκτονία και τη λήψη του δηλητηριασμένου δολώματος. Τα μυοκτόνα δολώματα τοποθετούνται κατά κανόνα σε ειδικούς δολωματικούς σταθμούς, ώστε να περιορίζονται οι κίνδυνοι δηλητηρίασης άλλων ζώων άλλα και παιδιών.

Ανακαλύψατε ποντίκια στο σπίτι; Επικοινωνήστε μαζί μας για να μάθετε περισσότερα για το πρόγραμμα μυοκτονίας ποντικιών στη Θεσσαλονίκη, Χαλκιδική και όλη τη Β. Ελλάδα.

 

Επιπρόσθετα στην ΕΝΤΟΜΑΤ παρέχουμε υπηρεσίες απολύμανσης, μυοκτονίας και απεντόμωσης σε κατοικίες όπως και σε νοσοκομεία και ξενοδοχεία-ενοικιαζόμενα δωμάτια με δωρεάν επιθεώρηση στο χώρο σας!

Κλείστε Δωρεάν Επιθεώρηση

ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΜΥΟΚΤΟΝΙΑΣ

παγίδες, ποντικοφάρμακα, κόλλες κ.α.

Μυοκτονία: Πως γίνεται;

Διαθέτουμε πληθώρα τύπων παγίδων από τις πιο απλές (πχ φάκες) έως τις πιο περίπλοκες που μπορούν να παγιδεύσουν μέχρι και 15 ποντίκια στην σειρά. Έχουμε νέας γενιάς δολώματα για τη μυοκτονία πολύ υψηλής ελαστικότητας και αποτελεσματικότητας, καθώς δεν έχει παρατηρηθεί κρούσμα ανθεκτικότητας ποντικιού.

Για περισσότερα σχετικά με τα ποντίκια πατήστε εδώ.

Entomat σε επαγγελματικούς χώρους

Η επιστήμη στην διαχείριση παρασίτων!

Η ENTOMAT έχει έδρα την Θεσσαλονίκη και δραστηριοποιείται αποκλειστικά στον τομέα της διαχείρισης παρασίτων (απεντομώσεις - μυοκτονίες), εφαρμόζοντας συστήματα ολοκληρωμένης διαχείρισης (I.P.M.)

 
Διαβάστε Περισσότερα... Διαβάστε Περισσότερα...

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Παρακαλούμε εισάγετε όνομα.

Παρακαλούμε εισάγετε email.

Παρακαλούμε εισάγετε το θέμα του μηνύματος.

Παρακαλούμε εισάγετε το μήνυμα σας.

Invalid Input

Please publish modules in offcanvas position.