ΜΥΟΚΤΟΝΙΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ

ΜΥΟΚΤΟΝΙΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ

οικιακό ποντίκι

Entomat σε επαγγελματικούς χώρους
Η μυοκτονία των ποντικιών περιλαμβάνει συνδυασμό δηλητηριασμένων δολωμάτων, διαφόρων τύπων παγίδων και μέτρων αποκλεισμού. Η μυοκτονία πρέπει να ξεκινήσει αμέσως μόλις υποπέσει στην αντίληψή μας η παρουσία τους. Αυτό είναι εύκολο καθώς τα ποντίκια αφήνουν υπερβολικά μεγάλο αριθμό περιττωμάτων από το μέγεθος των οποίων ανιχνεύεται και η παρουσία τους.Τα δολώματα για τα ποντίκια που χρησιμοποιούνται για τη μυοκτονία είναι νέας γενιάς και δρουν ως παρεμποδιστές του μεταβολισμού της βιταμίνης Κ. Συνεπώς, προκαλείται αναστολή του σχηματισμού της προθρομβίνης και άλλων πηκτικών παραγόντων του αίματος με αποτέλεσμα τα ποντίκια να πεθαίνουν από εσωτερική αιμορραγία λίγες μέρες μετά τη μυοκτονία και τη λήψη του δηλητηριασμένου δολώματος. Τα μυοκτόνα δολώματα τοποθετούνται κατά κανόνα σε ειδικούς δολωματικούς σταθμούς, ώστε να περιορίζονται οι κίνδυνοι δηλητηρίασης άλλων ζώων άλλα και παιδιών.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να μάθετε περισσότερα για το πρόγραμμα μυοκτονίας ποντικιών της ΕΝΤΟΜΑΤ!

ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΜΥΟΚΤΟΝΙΑΣ

παγίδες, ποντικοφάρμακα, κόλλες κ.α.

Διαθέτουμε πληθώρα τύπων παγίδων από τις πιο απλές (πχ φάκες) έως τις πιο περίπλοκες που μπορούν να παγιδεύσουν μέχρι και 15 ποντίκια στην σειρά.

Έχουμε νέας γενιάς δολώματα για τη μυοκτονία πολύ υψηλής ελκυστικότητας και αποτελεσματικότητας, καθώς δεν έχει παρατηρηθεί κρούσμα ανθεκτικότητας ποντικιού, στα νέας γενιάς μυοκτόνα δολώματα.

Για περισσότερα σχετικά με τα ποντίκια πατήστε εδώ

Entomat σε επαγγελματικούς χώρους

Η επιστήμη στην διαχείριση παρασίτων!

Η ENTOMAT έχει έδρα την Θεσσαλονίκη και δραστηριοποιείται αποκλειστικά στον τομέα της διαχείρισης παρασίτων (απεντομώσεις - μυοκτονίες), εφαρμόζοντας συστήματα ολοκληρωμένης διαχείρισης (I.P.M.)

 
Διαβάστε Περισσότερα... Διαβάστε Περισσότερα...

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Παρακαλούμε εισάγετε όνομα.

Παρακαλούμε εισάγετε email.

Παρακαλούμε εισάγετε το θέμα του μηνύματος.

Παρακαλούμε εισάγετε το μήνυμα σας.

Invalid Input

Top
ΕΣΠΑ Banner

Please publish modules in offcanvas position.