ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΗ ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ

ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΗ ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ

ENTOMAT - Θεσσαλονίκη

Entomat σε επαγγελματικούς χώρους


Η επιλογή της μεθόδου απεντόμωσης εξαρτάται από το είδος της κατσαρίδας. Βασική προϋπόθεση επιτυχίας της απεντόμωσης για όλα τα είδη κατσαρίδων αποτελούν τα σχολαστικά μέτρα καθαριότητας. Οι παρακάτω τρείς μέθοδοι χρησιμοποιούνται συνήθως μεμονωμένα ή και συνδυαστικά για την απεντόμωση των κατσαρίδων:

  1. Χρήση παγίδων: Χρησιμοποιούμε διάφορους τύπους παγίδων που έχουν ως μέσο προσέλκυσης μια φερομόνη συναθροίσεως και ως μέσο παγίδευσης ειδική κόλλα. Οι παγίδες αυτές χρησιμοποιούνται κυρίως για την διαπίστωση της παρουσίας και την αναγνώριση του είδους της κατσαρίδας, έτσι ώστε να ακολουθηθεί η κατάλληλη μέθοδος απεντόμωσης. Επιπλέον, εφόσον δεν υπάρχουν υψηλοί πληθυσμοί συμβάλλουν και στην καταπολέμησή τους.
  1. Χρήση τροφοελκυστικού Gel: Εφαρμόζονται σε συγκεκριμένα σημεία με τη βοήθεια σύριγγας ή ειδικού «πιστολιού». Ο στόχος εδώ δεν είναι να σκοτωθούν αμέσως οι κατσαρίδες αλλά να προκαλέσουμε το «φαινόμενο του ντόμινο». Οι νεαρές νύμφες των κατσαρίδων καθώς δεν έχουν αναπτυγμένα τα μασητικού τύπου στοματικά τους μόρια προτιμούν να τρέφονται με τα αποχωρήματα των ενήλικων κατσαρίδων, τα οποία έχουν πιο υγρή μορφή. Η δραστική ουσία του Gel περνάει από τον πεπτικό σωλήνα των κατσαρίδων και παραμένει δραστική στα αποχωρήματα των ενήλικων κατσαρίδων που πριν πεθάνουν θα δηλητηριάσουν με τα περιττώματά τους και τις νεαρές νύμφες.
  1. Υπολειμματικός ψεκασμός: Όταν χρειάζεται να εφαρμοσθούν υπολειμματικοί ψεκασμοί χρησιμοποιούνται ειδικά σκευάσματα ή συνδυασμός αυτών και ψεκάζονται σημεία που αποτελούν περάσματα και τόπους συνάθροισης των κατσαρίδων.

ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΗΣ ΚΑΤΣΑΡΙΔΩΝ

φερομονικές παγίδες, εντομοκτόνα, gel κ.α.

Στην αποθήκη μας στην Θεσσαλονίκη, διαθέτουμε κολλητικές παγίδες, φερομονικές παγίδες, ηλεκτρικές εντομοπαγίδες κλπ, καθώς και όλα τα αναλώσιμα που χρησιμοποιούνται στις απεντομώσεις.

Χρησιμοποιούμε νέας τεχνολογίας εντομοκτόνα για την απεντόμωση των κατσαρίδων, πολύ υψηλής αποτελεσματικότητας και πολύ χαμηλής τοξικότητας για τα θερμόαιμα ζώα και τον άνθρωπο.

Για περισσότερα σχετικά με τις κατσαρίδες πατήστε εδώ

Entomat σε επαγγελματικούς χώρους

ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

για τις κατσαρίδες

Entomat σε επαγγελματικούς χώρους

Εμφάνιση
Το σώμα μιας κατσαρίδας έχει μήκος άνω των 50mm. Οι κατσαρίδες έχουν έξι πόδια, δύο κεραίες, ενώ κάποιες διαθέτουν και φτερά. Ωστόσο, οι περισσότερες κατσαρίδες που διαθέτουν φτερά δεν είναι ιδιαίτερα ικανές στο να πετούν.

Κατσαρίδες

Οι κατσαρίδες μπορούν να προκαλέσουν πανικό σε ένα σπίτι. Για να κερδίσετε τη μάχη της απεντόμωσης εναντίον των κατσαρίδων πρέπει να γνωρίζετε τα παρακάτω:

  • Σημεία εισόδου: Οι κατσαρίδες μπορούν να εισέρθουν σε ένα σπίτι με πολλούς τρόπους, όπως από ρωγμές ή ανοίγματα, από τον εξαερισμό, τον υπόνομο, τις σωλήνες ύδρευσης – αποχέτευσης κ.α. Επίσης, μπορεί να τις φέρουμε και εμείς μέσα στο σπίτι μας, καθώς τις συναντάμε συχνά σε προϊόντα μαναβικής, χαρτοκιβώτια, τσάντες, ακόμη και πάνω μας!
  • Ιδανικό περιβάλλον: Η κατοικία σας είτε βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη είτε όχι, αποτελεί ιδανικό περιβάλλον διαβίωσης και αναπαραγωγής για τις κατσαρίδες, αφού τους προσφέρει ζέστη, τροφή, νερό και προφυλαγμένες θέσεις, με συνέπεια να παραμένουν δραστήριες σε όλη την διάρκεια του έτους.
  • Αναπαραγωγή: Οι κατσαρίδες αναπαράγονται ταχύτατα. Για κάθε μια που βλέπετε υπάρχουν πολύ περισσότερες κρυμμένες να αναπαράγονται.
  • Πληθυσμός: Επειδή οι κατσαρίδες είναι τυπικά νυκτόβιες, εάν δείτε μια πιθανώς δεν τις έχετε δει όλες. Οι λίγες κατσαρίδες που μπορεί να δείτε ιδιαίτερα κατά την διάρκεια της ημέρας, σημαίνει ότι αναγκάστηκαν να φύγουν από την φωλιά τους λόγω συνωστισμού. Αν δείτε επομένως, έστω και μια – δυο κατσαρίδες κατά την διάρκεια της ημέρας, είναι ένδειξη σοβαρής προσβολής.
  • Αλλεργίες και Άσθμα: Η ανόργανη ύλη που δημιουργούνται από το δέρμα των κατσαρίδων κατά την έκδυση που κάνουν ώστε να αναπτυχθούν στο επόμενο και μεγαλύτερο στάδιο, οι νεκρές κατσαρίδες καθώς και τα περιττώματά τους, προκαλούν αλλεργίες, ειδικά σε παιδιά και άτομα με ευαισθησία.
  • Αναποτελεσματικότητα του ‘’Κάντο Μόνος Σου’’: Οι κατσαρίδες είναι καλύτερες στο να κρύβονται από ότι είμαστε εμείς ικανοί να τις βρίσκουμε, ενώ τα αυγά τους προστατεύονται με φυσικό τρόπο από τα εντομοκτόνα. Χωρίς ειδικό εξοπλισμό, υλικά και τεχνογνωσία η απεντόμωση των κατσαρίδων θεωρείται χαμένη μάχη.

ΕΝΤΟΜΑΤ - ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΙΣ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Η επιστήμη στην διαχείριση παρασίτων!

Η ENTOMAT έχει έδρα την Θεσσαλονίκη και δραστηριοποιείται αποκλειστικά στον τομέα της διαχείρισης παρασίτων (απεντομώσεις - μυοκτονίες), εφαρμόζοντας συστήματα ολοκληρωμένης διαχείρισης (I.P.M.)

 
Διαβάστε Περισσότερα... Διαβάστε Περισσότερα...

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Παρακαλούμε εισάγετε όνομα.

Παρακαλούμε εισάγετε email.

Παρακαλούμε εισάγετε το θέμα του μηνύματος.

Παρακαλούμε εισάγετε το μήνυμα σας.

Invalid Input

Top
ΕΣΠΑ Banner

Please publish modules in offcanvas position.