ΑΛΛΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Η ΦΗΜΗ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΣΑΣ

 είναι η δουλειά μας!

Entomat σε επαγγελματικούς χώρους

Τίποτα δε μπορεί να βλάψει την φήμη της επιχείρησής σας όπως μια προσβολή από τρωκτικά ή έντομα. Η ΕΝΤΟΜΑΤ σας βοηθά να προστατέψετε την επιχείρησή σας, σε όποιον τομέα και αν ανήκει αυτή, συνδυάζοντας την εις βάθος επιστημονική γνώση των εντόμων και των τρωκτικών, με την λεπτομερή κατανόηση των ιδιαίτερων αναγκών της επιχείρησής σας.
Επικεντρωθείτε στην δουλειά σας ανενόχλητοι, εφόσον μας εμπιστευτείτε για την απεντόμωση, τη μυοκτονία και την απολύμανση της επιχείρησής σας, όσο μακριά και αν αυτή βρίσκεται από την Θεσσαλονίκη.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ

από απλά μια εξολόθρευση!

Στόχος μας είναι να γνωρίσουμε την επιχείρησή σας. Θα δημιουργήσουμε ένα πρόγραμμα απεντόμωσης, απολύμανσης και μυοκτονίας αποκλειστικά για τις ανάγκες σας και θα το ενσωματώσουμε αρμονικά στην επιχείρησή σας είτε αυτή βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη είτε όχι.

Ήξερες ότι…
Οι κατσαρίδες μπορούν να ζήσουν 7 ημέρες χωρίς το κεφάλι τους, να κρατήσουν την αναπνοή τους για 40 λεπτά και να τρέξουν μέχρι 5 χιλιόμετρα την ώρα!

Στην ENTOMAT πιστεύουμε ότι η αποτελεσματική απεντόμωση και μυοκτονία είναι μια διαδικασία και όχι απλά μια εφαρμογή. Χτίζουμε ένα πρόγραμμα ολοκληρωμένης διαχείρισης αποκλειστικά για τις ανάγκες σας που βασίζεται σε έναν συνεχή κύκλο αποτελούμενο από τρία σημεία:

  • Επιθεώρηση
  • Εφαρμογή
  • Έλεγχος


Αυτός ο συνεχής κύκλος μας βοηθάει να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα που προκαλούν τα παράσιτα πριν καν αρχίσουν έτσι ώστε να ελαχιστοποιηθεί η ανάγκη για αντιδραστικά μέτρα.

Entomat σε επαγγελματικούς χώρους

Η επιστήμη στην διαχείριση παρασίτων!

Η ENTOMAT έχει έδρα την Θεσσαλονίκη και δραστηριοποιείται αποκλειστικά στον τομέα της διαχείρισης παρασίτων (απεντομώσεις - μυοκτονίες), εφαρμόζοντας συστήματα ολοκληρωμένης διαχείρισης (I.P.M.)

 
Διαβάστε Περισσότερα... Διαβάστε Περισσότερα...

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Παρακαλούμε εισάγετε όνομα.

Παρακαλούμε εισάγετε email.

Παρακαλούμε εισάγετε το θέμα του μηνύματος.

Παρακαλούμε εισάγετε το μήνυμα σας.

Invalid Input

Please publish modules in offcanvas position.